Warta Industri

Masalah umum sistem pendingin mobil

2021-08-18

1. Mesin dadi panas banget
Gelembung: Udara ing cairan antifreeze ngasilake akeh gelembung ing sangisore pompa banyu, sing bakal ngalangi disipasi panas tembok jaket banyu.
Skala: Kalsium lan ion magnesium ing banyu alon-alon bakal mbentuk skala sawise suhu dhuwur tartamtu, sing nyuda kapasitas disipasi panas. Sanalika, saluran banyu lan saluran pipa bakal diblokir sebagian, lan cairan antifreeze ora bakal normal mili.
Bahaya: Bagian mesin tambah amarga panas, ngrusak reresik pas normal, mengaruhi inflasi silinder, nyuda tenaga, lan nyuda efek pelumasan minyak.


2. Korosi lan bocor
Ethylene glycol banget korosif kanggo tank banyu. Kanthi gagal preservatif cair anti-gerakan. Korosi kanggo radiator, jaket banyu, pompa banyu, pipa lan bagean liyane.