Extruded Aluminium Harmonika-shaped Tube
  • Air ProExtruded Aluminium Harmonika-shaped Tube

Extruded Aluminium Harmonika-shaped Tube

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Extruded Aluminium Harmonika-shaped Tube saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Nanjing Majestic Company mrodhuksi tabung radiator aluminium harmonika. Kita fokus ing manufaktur tabung radiator luwih saka 12 taun. Kita minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China. Yen ana kabutuhan tabung aluminium, sampeyan bisa hubungi kita kapan wae.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Extruded Aluminium Harmonika-shaped Tube Pambuka

 

Theextruded aluminium harmonika-shaped tabung minangka spare part penting kanggo radiator otomatis, Condensers, coolers lenga....... bisa digawe saka macem-macem wesi menyang gandheng tabung saka macem-macem ukuran lan wangun. Kualitas apik extruded aluminium tabung wangun harmonika bisa nglindhungi mesin otomatis, amarga njamin radiator karo kinerja cooling efisien dhuwur.

 

NanjingMajestic minangka salah sawijining perusahaan profesional paling apik nyedhiyakake tabung berbentuk harmonika aluminium sing diekstrusi kanthi kualitas lan rega sing kompetitif. Kita nggawe tabung berbentuk harmonika aluminium sing diekstrusi kanthi presisi dhuwur lan toleransi sing sithik banget kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

 

 

2. Kaluwihan Kompetitif Utama

1. entheng

2. Kemampuan wangun apik

3. Bisa dilas

4.Low kapasitas-kualitas dhuwur

5. Good kinerja termal

6. Kekuwatan Dhuwur

7. Komposisi campuran paling apik kanggo proses vakum lan CAB brazing

 

 

3. FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Ya, kita minangka pabrik kanthi sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.

Q: Sampeyan bisa nyedhiyani sampel kanggo testing?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel kanggo testing.

Q: Apa pesenan sampel ditampa?

A: Ya, kita nampa pesenan sampel lan kita bisa nyedhiyani layanan ngatur!


Panas Tags: Tabung berbentuk Harmonika Aluminium Extruded, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun