Tabung datar aluminium radiator
  • Air ProTabung datar aluminium radiator

Tabung datar aluminium radiator

Tabung datar aluminium radiator nuduhake tabung aluminium datar sing ditrapake ing radiator. Radiator sing digawe saka tabung datar aluminium ngemot papan cilik, bobote entheng, gampang dipasang lan dirawat, lan nduweni performa tekanan sing apik, lan bisa digunakake kanggo macem-macem media panas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Nanjing Majestic minangka salah sawijining pabrikan lan eksportir produk pendingin kinerja tinggi ing China, didegake ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita ngrancang lan nggawe kabeh jinis tabung datar aluminium radiator, tabung intercooler, tabung adhem minyak, tabung kondensor, lsp. Saben produk dites sadurunge metu saka pabrik kanggo mesthekake kabeh produk duwe kinerja sing apik. Iki minangka kunci kanggo menang pelanggan sing apik ing Amerika Serikat, Kanada, Jerman, Italia, Prancis, Inggris, Jepang, Australia lan negara liyane. Ora preduli babagan ukuran utawa tantangan proyek, kita nyedhiyakake kepuasan pelanggan sing ora ana tandhingake kanthi desain produk sing fleksibel, sentris pelanggan, kualitas produk sing apik lan pangiriman cepet.radiator tube



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tabung datar aluminium radiator(Dhuwur * R * Kandel)

Bahan: 3003

12 * 1 .5 * 0,26 / 0,28

42 * 2.0 * 0.35 / 0.40.

12 * 1.71 * 0.26 / 0.28

22 * 1,5 * 0.30 / 0.32

12 * 2.0 * 0.26 / 0.28

20 * 2.0 * 0.30 / 0.32

13 * 1,75 * 0,26 / 0,28 / 0,30

32 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40

14.55 * 1. 5 * 0,26 / 0,28 / 0,30

25 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.40

25.5 * 2.0 * 0.28 / 0.30

14.55 * 2.0 * 0.26 / 0.28 / 0.30

16 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32

25.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30

16 * 1,5 * 0.26 / 0.28 / 0.30 / 0.32

26 * 1.2 * 0.28 / 0.30

16 * 1.71 * 0.28 / 0.30 / 0.32

26 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32

16 * 1.8 * 0.28 / 0.30 / 0.32

26 * 1,5 * 0.30 / 0.32

16 * 2.0 * 0.28 / 0.30 / 0.32 / 0.35

26 * 1.6 * 0.30 / 0.32

16 * 2,5 * 0.28 / 0.30

26 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40

16.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30

27 * 1,5 * 0,30

18 * 1,5 * 0.30 / 0.32

27 * 1.2 * 0.30

18 * 1.6 * 0.30 / 0.32

32 * 1.75 * 0.28 / 0.30 /

Luwih spesifikasi sampeyan bisa ngirim email ...


3. Fitur Produk lan Aplikasi
Bahan tabung datar aluminium radiator: Paduan 3003; 4343/3003/7072; 4343/3005/7072; 4343/3003; 4343/3003/4343; 4045/3003; 4045/3003/7072;

Fitur tabung datar aluminium radiator kita:
1. Padhang, ora korosif, ora ngoksidasi.
2. Lurus, ora cacat.
3. Kuwat lan angel, kanthi tikungan 90 derajat sing sampurna.
4. Bagean nglereni rapi lan lancar, tanpa bolongan.
5. Las frekuensi dhuwur, spesifikasi sing tepat lan gampang dipasang.

4. FAQ:
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Negara endi sing wis diekspor?
A: UEA, Turki, Thailand, Rusia, Kazakhstan, UK, Australia, Janpan, Chili, Mesir. Sekte

Panas Tags: Tabung datar aluminium radiator, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun