Tabung Radiator Datar

Tabung Radiator Datar

Tabung radiator datar standar dilas ing sisih siji-tabung sing dilipat digabungake sajrone proses brazing.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tabung Radiator Datar

Tabung radiator warata digawe saka piring lancip nggulung liwat proses multi-langkah muter mbentuk, supaya piring lancip mboko sithik dadi "B" wangun. Tabung Tipe B duwe kaluwihan tartamtu-utamane babagan kekuatan. Ing ends flat sheet tabung sing brazed menyang tabung, kang mbentuk jembatan kuwat banget antarane tembok. Iki nyebabake tekanan bledosan sing luwih dhuwur.


Tabung Radiator Datar


1. Pengenalan produk

Tabung radiator datar standar dilas ing sisih siji-tabung sing dilipat digabungake sajrone proses brazing. Umume diamati yen tabung radiator sing dilipat ("B-tabung") luwih angel dikembangake tinimbang pipa brazed. Amarga kisut ing tabung radiator lempitan, ana longkangan segi telu antarane njaba warata saka lumahing tembok tabung lan convolution saka sink panas, kang lokasi fault umum saka tabung kanggo peserta header. Fitur umum liyane saka desain tabung radiator sing dilipat yaiku sambungan fin-to-tube tansah luwih gedhe ing sisih tabung sing dilipat tinimbang ing sisih tabung sing ora dilipat. Iki amarga dalan sing digawe dening lipatan ing tabung, sing ngidini logam pengisi mili munggah saka header, tabung, lan saka panel lempitan tabung munggah menyang sirip menyang sambungan tabung.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Padhang, ora karat, ora oksidasi

2. Lurus, ora ana deformasi

3. Kuwat lan angel, karo sudhut bend sampurna ing 90 amba derajat

4. Bagean nglereni sing rapi lan lancar, ora ana burrs

5. Welding frekuensi dhuwur, spesifikasi sing tepat, gampang dipasang

Yen ana pitakon babagan tabung radiator sing dilipat, hubungi kita kapan wae.


Utamane digunakake ing aplikasi ing ngisor iki:

Kondensor

Evaporator

Cooler lenga

heat sink

Inti pemanas


3. kauntungan kita

1.we duwe pengalaman sugih ing industri iki ing China;

2.We duwe departemen pembangunan dhewe kanggo riset materi anyar;

3. Pengalaman apik lan kerjasama karo pelanggan global utama;

4. Lulus sertifikasi ISO9001-2008;

5. Kinerja biaya dhuwur.

6. Wektu pangiriman cepet;

7. Katrampilan komunikasi sing apik, layanan sing apik lan pangerten pelanggan;


4. FAQ

Q: OEM / ODM kasedhiya?

A: Ya, kita bisa!

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sampel?

A: Ya, We are diajeni kanggo kurban conto kanggo mriksa kualitas.

Q: Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing saham, lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Panas Tags: Tabung Radiator Datar, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun