D-jinis Round Condenser Tube

D-jinis Round Condenser Tube

D-jinis tabung condenser babak iku salah siji saka komponen penting ing sistem air conditioning.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

D-jinis tabung condenser babak

D-jinis tabung condenser babak iku salah siji saka komponen penting ing sistem air conditioning. Fluorine ing kondisioner mobil dikompres dening kompresor kanggo ngasilake gas cair suhu lan tekanan dhuwur, sing dikondensasi dening kondensor lan banjur dadi cairan suhu rendah lan tekanan dhuwur, lan mlebu tabung kolektor.


D-jinis Round Condenser Tube


1. Pambuka produk

Materi sing digunakake kanggo tabung kondensor bunder yaiku kekuatan dhuwur, weldability, tahan korosi lan daya tahan jangka panjang. Interioré lancar mulus lan kasedhiya ing struktur extruded utawa tabung kondensor bunder sing digawe saka aluminium mulus kanggo aplikasi presisi.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran Tabung Kondensor Bulat

8*1.0/8*1.4 28*1.5/1.6

9.52*1.0/1.5 29*2.0

10* 1.0/1.1 30* 1.5/1.2/2.0

12*1.0/1.5 30.2*1.2

12.7*1.5 31.6*1.5

13*1.2 32*1.5/1.8/2.0/2.5

Ukuran liyane hubungi kita ...



3. FAQ

Q: Kenapa kita bisa milih sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyani layanan kualitas dhuwur rega competitive.

P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior.

P: Kepiye kualitas njamin?

A: Kabeh proses kita strictly netepi ISO-9001 prosedur.


4. Pambuka Perusahaan

Majestic ngekspor lan nyediakake macem-macem Auto Inter cooler Tube Aluminium ing China. Tabung sing ditawakake dikembangake kanthi nggunakake bahan mentah kelas paling dhuwur lan teknologi canggih sing cocog karo norma industri sing disertifikasi. Supaya kanggo ngirim sawetara cacat free ing mburi klien, produk iki dicenthang marang macem-macem paramèter kualitas sadurunge sumber disetel dening industri.



Panas Tags: Tabung Kondensor Bulat D-jinis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun