2 Radiator Aluminium Baris
  • Air Pro2 Radiator Aluminium Baris

2 Radiator Aluminium Baris

Sistem pendinginan sing bener diwiwiti karo radiator sing tengen. Radiator aluminium dadi luwih efisien lan luwih entheng tinimbang unit kuningan gaya OEM lawas. Pilih saka macem-macem aksesoris khusus aplikasi sing populer. Seri radiator kinerja tinggi bakal nyedhiyakake 2 Rows Aluminium Rows, 3 Rows Aluminium Rows lan 2 larik Radiator Aluminium Rows, uga macem-macem produk pendingin.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Radiator 2 Rows Automobile minangka komponen sing penting banget lan penting ing sistem pendingin mesin digawe adhem banyu, lan berkembang dadi arah entheng, efisiensi lan ekonomi. Struktur radiator mobil terus adaptasi karo pangembangan anyar. Ana rong jinis utama radiator mobil: aluminium lan tembaga. Tilas digunakake ing mobil penumpang umum lan sing liyane digunakake ing kendaraan komersial gedhe. Bahan radiator otomotif lan teknologi manufaktur wis berkembang kanthi cepet. Radiator aluminium duwe kaluwihan nyata ing bahan ringan, radiator aluminium 3 larik lan radiator aluminium 2 larik digunakake kanthi luwih asring.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng Produk 2 Radiator Aluminium Baris
Spesifikasi Disesuaikan
Baris 2 larik
Pengepakan Cilik kayu
Conto Nampa
Werna Disesuaikan
Wektu pangiriman Udakara 15-30 dina kerja
Kiriman Segara, udara, ekspres


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Nomer larik sing luwih gedhe, luwih akeh area permukaan sing kena kontak karo sink panas, lan mula saya dhuwur disipasi panas. Mula, kinerja radiator aluminium 3 baris lan 2 larik luwih apik tinimbang radiator siji-larik. Lan tabung kita luwih cilik lan luwih entheng, mula pirang-pirang baris radiator ora bakal nambah bobote produk.
Luwih akeh mobil, mobil balap, truk, lsp. Nggunakake 3 baris utawa 2 baris radiator aluminium.


4. FAQ:

P: Suwene suwene kanggo conto lan produksi massal?
A: Biasane butuh 15-20 dina kanggo cetakan anyar,;
sawise konfirmasi, 25-30 dina kanggo produksi massal. Iki adhedhasar pesanan lan sarat sampeyan
P: OEM / ODM kasedhiya?
A: Ya bisa
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?
A: Ya, Kita diajeni kanggo menehi conto kanggo mriksa kualitas.




Panas Tags: 2 Radiator Aluminium Baris, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.