Radiator Aftermarket
  • Air ProRadiator Aftermarket

Radiator Aftermarket

Radiator minangka bagean penting sing dibutuhake mobil sampeyan. Radiator aftermarket minangka desain sing padha karo radiator OEM. Ana bingkai plastik sing biasane biasane tabung aluminium. Cara kerja radiator sampeyan, coolant mindhah panas menyang tabung. Os panas banjur ditransfer menyang sirip radiator. Coolant banjur bali menyang mesin kanggo entuk panas liyane. Duwe radiator hood penting banget kanggo mesin sampeyan. Duwe radiator sing ala bakal nggawe mesin dadi panas banget. Nalika njupuk radiator aftermarket saka, sampeyan entuk kualitas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Radiator aftermarket nglindhungi mobil saka karusakan lan njaga mesin ing kisaran suhu sing pas.
Radiator aftermarket minangka bagean utama saka sistem pendinginan, tujuane kanggo nglindhungi mesin saka karusakan sing nyebabake panas banget. Prinsip radiator aftermarket yaiku nggunakake udara adhem kanggo nyuda suhu pendingin saka mesin ing radiator aftermarket. Radiator aftermarket duwe rong komponen utama, yaiku tabung radiator, lan tank.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk Radiator aftermarket
Ukurane Gawe minangka nomer oem / dpl utawa gambar
Materi Inti aluminium
Jinis adhem Digawe adhem banyu
Jinis sirip Jinis bergelombang
Tes Saben Radiator bakal diuji kanthi tes tekanan hawa lan teks tekanan


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Radiator aftermarket kita digunakake kanggo mobil otomatis lan uga melu ing wilayah liyane kayata truk abot, mobil balap, kompresor udara lan mobil balap liyane. Radiator aftermarket megah kanggo macem-macem mobil.

4. FAQ:

P: Apa kaluwihan ing kualitas?
A: Kabeh proses diproduksi ing pabrik dhewe, kita bisa ngontrol kualitas;
P: Kepiye pengepakan kanggo produk?
A: Kita duwe rong paket, karton lan kayu.
P: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing pengin.




Panas Tags: Radiator Aftermarket, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Pabrikan, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.