Radiator Otomotif
  • Air ProRadiator Otomotif

Radiator Otomotif

Radiator Otomotif kasusun saka telung bagean: ruang inlet banyu, ruangan outlet banyu lan inti radiator. Coolant kasebut mili ing inti radiator, lan hawa liwat njaba radiator. Pendingin panas dadi adhem kanthi mbuwang panas menyang udhara, lan hawa adhem dadi panas kanthi nyerep panas sing dibuwang dening coolant.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Radiator mobil minangka komponen sing penting lan penting ing sistem pendingin mesin sing digawe adhem banyu, lan radiator otomotif berkembang kanthi arah entheng, efisiensi lan ekonomi. Struktur radiator mobil terus-terusan adaptasi karo perkembangan anyar. Radiator otomotif aluminium luwih akeh digunakake ing truk mobil lan kendaraan teknik.

2. Fitur Produk

-Pengerjaan TIG WELDED CONSTRUCTION dening trampil las.-Dhuwur sirip lan tabung kanggo nambah efisiensi pendinginan. -Kontrol kualitas sing ketat. Kejabi pengujian tekanan, saben radiator otomotif kudu nguji Uji Semprot Asam. Uji getaran frekuensi dhuwur kanggo kinerja radiator otomotif uji coba korosi lan kekuatan. -Radiator otomotif kita dipoles nganti pungkasan utawa bisa dicet kanthi ireng.

3. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang Radiator Otomotif
Merek Disesuaikan
Materi Aluminium
Werna Ireng, perak utawa khusus
MOQ 50 pcs
Pengepakan Kardus + busa lan kantong plastik


4. Paket


5. FAQ:

T: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.
P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect




Panas Tags: Radiator Otomotif, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.