Inti Radiator Aluminium
  • Air ProInti Radiator Aluminium

Inti Radiator Aluminium

Inti radiator aluminium minangka bagean kanggo penukar panas sing digawe adhem. Bisa digunakake minangka adhem banyu / adhem minyak / adhem udhara. ditrapake ing pirang-pirang industri. inti radiator aluminium minangka bagean utama saka penukar panas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Inti radiator aluminium kasusun saka piring tutup, piring partisi, segel dawa, segel cendhak, lan sirip njaba lan njaba. Baffle minangka permukaan transfer panas dhasar, sirip minangka permukaan transfer panas sekunder kanggo nambah transfer panas , lan segel digunakake kanggo nutup.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk Inti radiator aluminium
Merek Disesuaikan
Materi Aluminium
Ukurane Disesuaikan
Paket Kantong plastik + kothak + kothak kayu


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Inti radiator aluminium nampilake bahan lan konstruksi sing paling apik kanggo kekuatan lan daya tahan tumrap getaran. Saben inti dites tekanan kanggo njamin kinerja sing tanpa cacat. Inti radiator aluminium Utillize Micro Extruded Cooling Tube kanggo disipasi panas sing cepet lan efisien nalika nggunakake persiyapan sirip njaba sing rada kurang kandhel kanggo nyedhiyakake aliran udara sing apik banget menyang radiator.


4. Paket lan Pangiriman

Inti radiator aluminium dikemas ing kasus kayu kanggo macem-macem pilihanA. Kothak kemasan netral B. Kothak kemasan asli
C. Paket miturut sarat pelanggan
Pengiriman:
1. Wektu pangiriman gumantung saka tujuan lan faktor liyane, bisa uga sajrone 20-30 dina kerja liwat laut, kargo udara & panjaluk khusus pelanggan.
2. Sawise ngirim barang, kita bakal ngirim email informasi pengiriman, uga nomer pelacakan.


5. FAQ:

P: Sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949
P: Apa sampeyan bakal menehi garansi?
A: Ya, kita yakin banget karo produk, lan dikemas kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi kondhisi sing apik. Nanging amarga wis suwe, bakal ana kerusakan kanggo produk. Sembarang masalah kualitas, kita bakal menehi hasil langsung.
P: Pabrik sampeyan dununge?
A: Kita ing Nanjing




Panas Tags: Inti Radiator Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.