Radiator nganggo Plastik
  • Air ProRadiator nganggo Plastik

Radiator nganggo Plastik

Radiator aluminium majemuk Nanjing nganggo tank plastik digawe saka paduan aluminium lan tangki plastik berkualitas tinggi. Kita duwe akeh desain lan katalog sing bisa dipilih. Kajaba iku, yen sampeyan duwe nomer OEM utawa nggambar kanggo radiator sing dikarepake. kita uga bisa ngasilake miturut sarat sampeyan. Sadurunge order akeh, conto lan pesanan cilik kanggo mriksa kualitas bisa dadi dhukungan. Cekakipun, kita setya nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan tulus. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Radiator aluminium kanthi tangki plastik tanggung jawab kanggo adhem banyu sing sirkulasi. Pipa banyu lan radiator digawe saka aluminium. Pipa aluminium datar lan radiator bergelombang. Pay manungsa waé kanggo kinerja dissipation panas. Radiator duwe disipasi panas lan efek adhem. Katup uap udara diwenehake ing CAP radiator, lan bolongan kasebut komunikasi karo udara umum.


2. Radio kanthi prosedur pesenan tangki plastik:

1. Priksaan kuotasi profesional.
2. Konfirmasi rega radiator, wektu pangiriman, desain logo, syarat pembayaran, rincian kemasan, lsp.
3. Sales radiator ngirim faktur proforma radiator.
4. Pelanggan mbayar lan ngirim kuitansi bank.
5. Sawise mbayar, kita bakal ngatur produksi lan ngirim foto lan kira-kira wektu kanggo sampeyan.
6. Pelanggan mbayar saldo lan ngatur pangiriman, kita uga bisa nampa salinan saldo pembayaran utawa surat kredit maneh, menehi informasi nomer pelacakan lan mriksa status pelanggan.
7. Sawise nampa radiator nganggo tank plastik lan wis wareg, sampeyan bisa pesen.
8 Menehi umpan balik babagan kualitas, layanan, umpan balik pasar lan saran menyang kita, supaya bisa luwih apik.


3.Keuntungan produk

1. Wiwit radiator aluminium kanthi tangki plastik nganggo inti aluminium sintetis rong komponen lan struktur tabung-strip, kinerja disipasi panas ditambah 25% dibandhingake karo radiator tembaga.
2,30% nyuda bobot produk, mula nyuda kualitas muat lan nyuda konsumsi bahan bakar
3. Radiator aluminium kanthi tangki plastik nggunakake bahan lan proses sing ramah lingkungan kanggo mbusak bahan korosif ing proses produksi radiator tembaga, dadi luwih kondusif kanggo syarat perlindungan lingkungan.



4. FAQ:

P: Apa sampeyan wis adol produk kasebut menyang negara liya?
A: Ya, kita wis adol produk menyang saindenging jagad.
P: Apa layanan sawise sampeyan?
A: Amarga masalah kualitas, kita nyedhiyakake garansi setaun kanggo kabeh produk. Sajrone periode jaminan, kita pengin ngganti utawa ngatasi masalah kanggo sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.




Panas Tags: Radiator kanthi Tangki Plastik, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.