Kabeh Radiator Aluminium
  • Air ProKabeh Radiator Aluminium

Kabeh Radiator Aluminium

Kita ngasilake macem-macem radiator mobil lan truk, kayata radiator aluminium-plastik, kabeh radiator aluminium, radiator truk, intercooler, pendingin minyak, radiator peralatan teknik, radiator gir, radiator traktor, radiator pemanen, radiator minyak tekanan tinggi Plate, minangka radiator generator, adhem EGR, radiator hidrolik, lsp. Kita bisa ngasilake radiator kanthi stabilitas dhuwur lan kinerja khusus kanggo ekspor, lan kita bisa ngrancang radiator miturut syarat pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Fungsi saka kabeh radiator aluminium yaiku ngilangi panas. Banyu sing adhem nyerep panas ing jaket banyu, mili menyang radiator lan ngilangi panas, lan banjur bali menyang jaket banyu kanggo sirkulasi kanggo nggayuh regulasi suhu. Iki minangka bagean integral saka mesin mobil. Radiator aluminium kabeh kalebu inti radiator, tabung radiator, sirip, lan tank.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng Produk Kabeh Radiator Aluminium
Merek Disesuaikan
Pengepakan Kothak + Kasus Kayu
MOQ 50 pcs
Ukuran inti Disesuaikan
Conto Nampa
Pangiriman 12m


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Radiator aluminium kabeh tahan korosi lan umure dawa. Film oksida sing kandel lan padhet bisa digawe ing permukaan bahan paduan aluminium, sing bisa digunakake suwe ing banyu panas kanthi pH â ‰ ¤ 9 utawa ing radiator mobil, lan kabeh radiator aluminium kanthi perawatan permukaan khusus bisa digunakake ing macem-macem pH â ‰ ¤ 12 Nggunakake bahan jangka panjang. Kajaba iku, kabeh radiator aluminium bisa diproses kanthi macem-macem perawatan permukaan, kanthi macem-macem warna, ora ana sendi solder, dekorasi sing kuat, apik lan awet, lan bisa nyukupi kebutuhan masing-masing.
Amarga kekuwatan tartamtu lan kaku tartamtu saka paduan aluminium luwih dhuwur tinimbang tembaga, besi cor lan baja. Kabeh radiator aluminium bisa nahan tekanan sing cukup, meksa mlengkung, gaya tarik lan gaya pengaruh sanajan kasus ketebalan tipis, lan ora bakal rusak sajrone nangani, instalasi lan panggunaan.
Saiki, kabeh radiator aluminium biasane digunakake ing sawetara mobil balap, motor, mobil Latin lan sawetara mobil gaya lawas.


4. FAQ:

P: Napa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu cendhak lan rega kompetitif.
P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior.
P: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
A: Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.




Panas Tags: Kabeh Radiator Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.