Radiator Aluminium Plastik Otomatis
  • Air ProRadiator Aluminium Plastik Otomatis

Radiator Aluminium Plastik Otomatis

Kanthi majune ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus maju, persyaratane wong kanggo macem-macem produk terus saya mundhak, lan struktur lan kinerja materi sing cocog ing antarane komponen maju dadi entheng, reliabilitas dhuwur, rega murah, lan perlindungan lingkungan ing produksi. Mangkene uga ing industri otomotif, mula akeh wong sing milih radiator aluminium plastik otomatis lan radiator kabeh-aluminium.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Radiator aluminium plastik otomatis minangka komponen penting sing penting kanggo mesin sing adhem banyu ing mobil. Fungsine yaiku nglampahi panas sing berlebihan sing digawe dening coolant ing jaket banyu mesin liwat pertukaran panas sekunder, lan nyerep saka bagean suhu dhuwur kanthi tumindak aliran udara paksa eksternal. Panas dibuwang menyang udhara kanthi piranti pertukaran panas. Ing taun iki, amarga pangembangan teknologi anyar, luwih akeh perhatian kanggo nambah kinerja radiator aluminium plastik otomatis. Amarga macem-macem lingkungan sing ana ing produk, produk-produk kasebut terus-terusan ningkatake suhu lan resistensi korosi kanggo njaga efek radiator aluminium plastik otomatis ing sistem pendinginan, uga ekonomi sing bisa dipercaya.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang Radiator Aluminium Plastik Otomatis
Merek Disesuaikan
Materi Aluminium
Werna Ireng, perak utawa khusus
MOQ 50 pcs
Pengepakan Kardus + busa lan kantong plastik


3. Fitur Produk

Amarga kualitas sistem disipasi panas nemtokake kinerja mobil, Radiator Aluminium Plastik Otomatis kita nduweni disipasi panas berkualitas tinggi, resistansi korosi, ekonomi, lan udara, lan bisa nyukupi kabutuhan jaman


4. Kaluwihan produk

1. Bobot ringan, Radiator Aluminium Plastik Otomatis gampang dipasang lan diangkut. Nalika disipasi panas padha, bobote mung siji-sewelas radiator besi cor, seperlima radiator baja, lan sepertiga radiator tembaga, sing bisa ngirit biaya transportasi, nyuda intensitas tenaga kerja, lan ngirit wektu instalasi .
2. Instalasi sing gampang lan perawatan sing gampang. Amarga kepadatan paduan aluminium sing sithik lan bisa diolah dadi pirang-pirang macem-macem bentuk lan spesifikasi, bagean-bagean saka jinis radiator aluminium iki amba lan biasa, perakitan produk lan perawatan permukaan bisa dirampungake kanthi siji langkah, lan konstruksi situs bisa langsung diinstal, ngirit akeh biaya instalasi. Pangopènan uga trep lan biayane murah.
3. Ngirit energi lan nyuda konsumsi, biaya panggunaan murah. Nalika jarak tengah antarane inlet lan outlet Radiator Aluminium Plastik Otomatis lan suhu konduksi panas padha, disipasi panas radiator aluminium 2,5 kali luwih dhuwur tinimbang radiator besi cor. Amarga penampilan sing apik, tutup pemanas bisa diilangi, sing bisa nyuda kerugian panas luwih saka 30% lan regane 10% ing Ndhuwur, sanajan efek disipasi panas radiator aluminium rada luwih murah tinimbang radiator tembaga, bobote bisa suda banget. Amarga rega aluminium mung 1/3 saka rega tembaga, mula biaya bisa saya suda.


5. FAQ:

P: Apa radiator aluminium luwih adhem tinimbang radiator tembaga tembaga?
A: Ya, Yen dibandhingake karo kuningan tembaga, aluminium duwe efisiensi sing luwih dhuwur, bobot entheng lan umur kerja luwih dawa.
P: Napa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu cendhak lan rega kompetitif.
P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior.




Panas Tags: Radiator Aluminium Plastik Otomatis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.