Kumparan aluminium 3003

Kumparan aluminium 3003

Koil aluminium 3003 minangka produk logam sing kena geser mabur sawise muter ing mesin casting lan sudhut mlengkung. Yen sampeyan butuh, bisa takon kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kumparan aluminium 3003


1.Pambuka Produk

Aluminum coils are widely used in electronics, packaging, construction, machinery, etc. There are many Kumparan aluminium 3003 manufacturers in my country, and the production process has caught up with developed countries. According to the different metal elements contained in Kumparan aluminium 3003s, Kumparan aluminium 3003s can be roughly divided into 9 categories , Which can be divided into 9 series. 


Kumparan aluminium 3003


Lembar aluminium sing makili seri 1000 uga diarani sheet aluminium murni. Antarane kabeh seri, 1000 seri kalebu seri sing isi aluminium paling akeh. Kemurnian bisa nganti luwih saka 99,00%. Amarga ora ngemot unsur teknis liyane, proses produksi cukup sederhana lan regane cukup murah. Saiki dadi seri sing paling umum digunakake ing industri konvensional.
Plat aluminium seri 2A16 (LY16) 2A06 (LY6) 2000 ditandhani kanthi atose sing luwih dhuwur, ing endi isi unsur tembaga paling dhuwur, udakara 3-5%. Plat aluminium seri 2000 minangka bahan aluminium penerbangan, sing ora asring digunakake ing industri konvensional. Ana sawetara pabrik sing ngasilake 2000 piring aluminium seri ing negara saya.
Utamane atas jenenge 3003 3003 3A21. Sampeyan uga bisa diarani plat aluminium anti karat. teknologi produksi piring aluminium 3000 seri negara saya cukup apik banget. Plat aluminium seri 3000 digawe saka mangan minangka komponen utama. Konten kasebut antara 1.0-1.5. Iki minangka seri kanthi fungsi anti-karat sing luwih apik. Biasane digunakake ing lingkungan sing lembab kayata AC, kulkas, lan undercars. Regane luwih dhuwur tinimbang 1000 seri. Iki minangka seri paduan sing umume digunakake.
Plat aluminium sing diwakili seri 4A01 4000 kalebu seri sing isi silikon luwih dhuwur. Biasane konten silikon ana ing antarane 4,5-6,0%. Iki kalebu bahan konstruksi, bagian mekanik, bahan tempa, bahan las; titik leleh kurang, tahan karat sing apik Keterangan produk: Nduwe ciri tahan panas lan tahan nyandhang
Makili seri 5052.5005.5083.5A05. Plat aluminium seri 5000 kalebu seri pelat aluminium paduan sing umume digunakake, unsur utamane magnesium, lan isi magnesium antara 3-5%. Sampeyan uga bisa diarani paduan aluminium-magnesium. Fitur utama yaiku kepadatan rendah, kekuatan tarik dhuwur lan elongasi tinggi. Ing wilayah sing padha, bobot paduan aluminium-magnesium luwih murah tinimbang seri liyane. Mula, umume digunakake ing penerbangan, kayata tank bahan bakar pesawat. Iki uga digunakake ing industri konvensional.
Perwakilan 6061 umume ngemot magnesium lan silikon, mula konsentrasi 4000 seri lan 5000 seri 6061 minangka produk penempaan aluminium sing dianggep adhem, cocog kanggo aplikasi kanthi sarat dhuwur kanggo resistensi korosi lan oksidasi. Kemampuan kerja sing apik, karakteristik antarmuka sing apik banget, lapisan gampang, lan proses sing apik. Bisa digunakake ing senjata tekanan rendah lan sendi pesawat. Karakteristik umum 6061: karakteristik antarmuka sing apik banget, gampang nutupi, kekuatan dhuwur, kemampuan kerja sing apik, lan resistensi korosi sing kuat.
Perwakilan 7075 umume ngemot seng. Iki kalebu uga seri penerbangan. Iki minangka paduan aluminium-magnesium-seng-tembaga, paduan sing bisa diobati kanthi panas, lan paduan aluminium super keras kanthi resistensi nyandhang sing apik.

2. FAQ

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
T; Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect


Panas Tags: 3003 koil aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.