Plat Lembar Aluminium

Plat Lembar Aluminium

Plat Lembar Aluminium nuduhake sheet persegi dowo sing digawe ingot aluminium bergulir, sing dipérang dadi lembaran aluminium murni, lembaran aluminium paduan, lembaran aluminium tipis, lembaran aluminium medium-tebal, lan lembaran aluminium pola.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plat Lembar Aluminium


1.Pambuka Produk

Plat Lembar Aluminium refers to aluminum material with a thickness of 0.2mm or more to 500mm or less, a width of 200mm or more, and a length of 16m or less.It is called aluminum sheet plate or aluminum sheet, 0.2mm or less is aluminum, and 200mm width or less is the row or strip (of course With the progress of large equipment, there are more aluminum sheet plates with the widest width of 600mm).

Plat lembaran aluminium biasane dipérang dadi rong kategori ing ngisor iki: Plat lembaran aluminium kemurnian dhuwur (digulung saka aluminium kemurnian tinggi kanthi isi 99,9 utawa luwih), piring lembaran aluminium murni (dhasar digulung saka aluminium murni), piring aluminium paduan ( kasusun saka paduan aluminium lan tambahan, biasane tembaga aluminium, manganese aluminium, silikon aluminium, seri aluminium-magnesium, lan liya-liyane), piring lembaran aluminium komposit utawa piring brazed (bahan lembaran lembar aluminium tujuan khusus sing dipikolehi liwat macem-macem metode komposit ), piring sheet aluminium sing nganggo aluminium (piring aluminium ditutupi karo piring aluminium tipis kanggo keperluan khusus)


Plat Lembar Aluminium



1. Fitur Produk lan Aplikasi

ALLOY

Kandel

Jembaré

PANJANG

TEMPER

A1050, A1060, A1070, A1100

0.3MM ~ 150MM

10MM ~ 2500MM

20MM-8000MM

O, H12, H22, H14, H16, H18, H24, H26, lsp

A3003, A3105, A3004

0.3MM ~ 150MM

10MM ~ 2500MM

20MM-8000MM

O, H14, H18, H24, lsp

A5052, A5005, A5083, A5754

0.3MM ~ 150MM

10MM ~ 2500MM

20MM-8000MM

O, H18, H24, H32, H34, H111, H112, lsp

A6061, A6082, A6063

0.3MM ~ 150MM

10MM ~ 2500MM

20MM-8000MM

T4, T6, T651, lsp

A8011

0.3MM ~ 150MM

10MM ~ 2500MM

20MM-8000MM

O, H12, H22, H14, H16, H18, H24, H26, lsp

Pengepakan: Ekspor palet kayu, kertas kerajinan, agen anti-blushing.

Standar: ASTM-B209. EN573-1, GB / T3880.1-2006

Kualitas bahan: babar blas saka cacat kaya teyeng putih, tambalan minyak, tandha gulung, kerusakan pinggir, kamar, tikungan, bolongan, garis putus, goresan lan bebas saka koil

Aplikasi: Lambang sing umum digunakake, papan reklame, dekorasi eksterior bangunan, awak bis, bangunan sing dhuwur lan
Dekorasi tembok pabrik, wastafel pawon, lampu, godhong kipas, nganggo peralatan elektronik, kimia, sheet
bagean pamrosesan logam, nggambar jero utawa hollowware sing muter, bagian las, penukar panas, lonceng
lan disk, piring, peralatan dapur, dekorasi, piranti reflektif, dll

MOQ

1TONS (Miturut spesifikasi)

Wektu Pangiriman

Barang Mangsa: 25-35 dina, Stok siap: 7-10 dina

Perhatian sing apik: Spesifikasi bisa disesuaikan karo syarat pelanggan.

 
2. FAQ

Apa sampeyan njamin kualitas?

A: Kita duwe kabeh set mesin test lan tim uji profesional. Saben produk wis dites sadurunge dikirim

P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Kita ing Nanjing

P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior


Panas Tags: Plat Lembar Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Penawaran, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.