Jalur Aluminium Lancip

Jalur Aluminium Lancip

Perusahaan kami nyedhiyakake macem-macem spesifikasi paduan lan jembar Aluminium Lancip. Paduan umum kanthi kekandelan 0,2-3mm kalebu 1 seri (1100, 1060, 1070, lsp), 3 seri (3003, 3004, 3A21, 3005, 3105, lsp), lan 5 Series (5052, 5082), 5083 , 5086, lsp), 8 seri (8011, lsp). Jembar normal 12-1800mm, lan ukuran non-standar uga kasedhiya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jalur Aluminium Lancip


1.Pambuka Produk

The raw materials of Jalur Aluminium Lancip (Aluminium strip/Aluminum strip) are pure aluminum or aluminum alloy cast-rolled aluminum coils, hot-rolled aluminum coils, which are rolled into thin aluminum coils of different thicknesses and widths by a cold rolling mill. The machine slits longitudinally intoJalur Aluminium Lancips of different widths.


Jalur Aluminium Lancip



2.Kategori produk

The alloy grades of commonly used Jalur Aluminium Lancips are 1050, 1060, 1070, 1100, 3003, 3004, 5005, 5052, 8011, etc. Commonly used states include O state and H state. O means soft state, H means hard state. After O and H, numbers can be used to indicate the degree of softness and hardness, and the degree of annealing.
The specific uses ofJalur Aluminium Lancip mainly include: transformerJalur Aluminium Lancip (transformer aluminum foil),Jalur Aluminium Lancip for high-frequency welding hollowJalur Aluminium Lancip,Jalur Aluminium Lancip for fin radiator,Jalur Aluminium Lancip for cable,Jalur Aluminium Lancip for stamping,Jalur Aluminium Lancip for aluminum edge strip, etc.
Kategori sabuk paduan aluminium yaiku: sabuk aluminium murni, sabuk aluminium trafo, sabuk aluminium super-hard, sabuk aluminium sing alus, sabuk aluminium semi-keras, lan sabuk aluminium tahan karat.

3. Panggunaan Produk

There are many uses ofJalur Aluminium Lancip, such as: aluminum-plastic composite pipes, cables, optical cables, transformers, heaters, blinds and so on.
1060 Yen resistensi korosi dhuwur lan formabilitas dibutuhake, nanging sarat kekuwatan ora dhuwur, peralatan kimia minangka panggunaan khas
1100 digunakake kanggo ngolah komponen sing mbutuhake formabilitas sing apik lan tahan karat sing tinggi nanging ora mbutuhake kekuatan tinggi, kayata produk kimia, peralatan industri panganan lan wadhah panyimpenan, bagean pangolahan piring tipis, gambar jero utawa prau cekung sing muter, Bagian las, penukar panas , papan cetak, papan jeneng, reflektor
3004 Plate, piring kandel, tabung bentang. Anggere tabung sing diekstrusi digunakake kanggo awak kaleng kabeh-aluminium, mbutuhake komponen sing luwih dhuwur tinimbang paduan 3003, produksi produk kimia lan piranti panyimpenan, bagean pamrosesan sheet, bangunan baffle, saluran kabel, saluran pembuangan, lan macem-macem komponen cahya.
3003 papan. Strip. Foil. Pelat kandel, tabung mulur. Remet tabung. jinis Baton. Kabel Bar sing diolah kanthi adhem, kabel sing diolah kanthi adhem, kabel keling, plesteran, foil, bahan sink panas utamane digunakake kanggo ngolah bagean sing mbutuhake sifat pembentuk sing apik, resistansi korosi sing dhuwur, utawa gampang dipasang, utawa sing mbutuhake sifat kasebut. Ana bahan kerja sing mbutuhake luwih dhuwur paduan seri, kayata tank lan tank kanggo ngangkut cairan, tank tekanan, piranti panyimpenan, penukar panas, peralatan kimia, tangki bahan bakar pesawat, saluran minyak, reflektor, peralatan dapur, silinder mesin cuci Badan, paku keling, kawat las.
5052 Paduan iki nduweni sifat pembentukan lan pamrosesan sing apik, tahan korosi, lilin, kekuatan lemes lan kekuatan statis sedang. Iki digunakake kanggo nggawe tank bahan bakar pesawat, pipa bahan bakar, lan bagean logam sheet kendaraan transportasi lan kapal, meter, krenjang lampu jalan lan paku keling, produk Hardware, lsp.

4. FAQ

P: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
A: Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat
P: Negara endi sing wis diekspor?
A: lraq, UAE, Turkey, Malaysia, Thailand, SaudiArabia, Russia, Kazakhstan, UK, France, Australia, Janpan, Canada, Chile, Egypt.ect
P: Kepiye cara bisa tuku produk sing dibutuhake kanthi akurat?
A: Kita butuh nomer produk sing akurat, yen ora bisa menehi nomer produk, sampeyan bisa ngirim gambar produk, utawa critakake model truk, papan jeneng mesin, lsp. Kita bakal kanthi akurat nemtokake produk sing dibutuhake .


Panas Tags: Strip Aluminium Tipis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.