Sirip aluminium
  • Air ProSirip aluminium

Sirip aluminium

Sirip aluminium nuduhake foil aluminium sing dipasang ing permukaan peralatan disipasi panas, ditambahi utawa dipasang, lan biasane digunakake kanggo piranti pertukaran suhu ing penguapan kulkas utawa piranti listrik liyane.

Model:F-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Inti aluminium minangka bagean utama sing adhem, sing digawe saka sirip aluminium lan bar sing dipasang bebarengan, ana akeh kombinasi sirip kanggo macem-macem area transfer panas lan aplikasi. Biasane ing permukaan piranti ijol-ijolan panas sing butuh transfer panas, permukaan transfer panas area piranti ijol-ijolan panas ditambah kanthi nambah sheet metal kanthi konduktivitas termal sing kuat. Lembaran logam kanthi fungsi iki diarani sirip. Ana macem-macem jinis sirip, kayata sirip tembaga, sirip aluminium.

turbulators

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Materi

Paduan sirip aluminium

AA3003, klambi AA4343 / 3003/4343, AA4004 / 3003/4004 iku khas

 

Suhu

H14 / H16 / H24 khas

Ukuran

Dawane

Minangka sing dibutuhake

 

Jembar

Nganti 450 ± 1mm

 

Dhuwur

Nganti 15 ± 0,05mm

 

Kekandelan tembok

0,05 nganti 0,5mm

 

Pitch

Nganti 10mm

Liyane

Rampung permukaan

Pabrik rampung, sithik minyak diidini kanggo nglindhungi sirip

 

Jinis sirip

Wangun kosong, serrate, louver, perforated lan bergelombang khas

 

Cara ngemas

Kanggo dikemas ing kasus kayu lapis

 

Lamaran

Biasane digunakake ing lapangan transfer panas

 

Standar

GB, ISO, ASTM, DIN, lsp.


3. Produk kita
Aluminum fins


4. Layanan Kita
1. Nyedhiyakake desain lan solusi teknis
2. Sawise nampa pesenan sampeyan, kita bakal dikirim kanthi cepet.
3. Kita bakal nyedhiyakake sirip aluminium miturut model lan konfirmasi.
4. Tinjauan kontrak ketat nyakup kabeh departemen kanggo njamin kelayakan saben pesenan.
5. Saben proses pamriksa, pengawasan mandhiri para pekerja.
6. Kontrol kanthi ketat kabeh bahan baku lan pamriksa pungkasan sadurunge ninggalake pabrik.


5. FAQ
P: Ora bisa nemokake jinis sing digoleki?
A: Insinyur ngubungi kita kanggo ngrancang solusi kanggo syarat sampeyan

P: Cara cepet lan wektu tekane?
A: Pilihan sing paling apik yaiku perusahaan kurir, utawa miturut cara pengiriman sing ditemtokake dening pelanggan.

P: Apa ana masalah kualitas sawise nampa barang?
A: Sadurunge ninggalake pabrik, kita mriksa kualitas lan kinerja saben produk kanggo mesthekake yen kualitas barang sing ditampa ora bakal nyebabake masalah.


Panas Tags: Aluminium fin, Customized, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Penawaran, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.