Bar Aluminium
  • Air ProBar Aluminium

Bar Aluminium

Kita nyedhiyakake palang aluminium bar berkualitas tinggi. Aksesoris kasebut diproses dening buruh sing nduweni kualifikasi nggunakake aluminium berkualitas tinggi miturut peraturan pasar. Aksesoris sing disedhiyakake digunakake ing industri listrik. Aksesoris sing disedhiyakake kanthi macem-macem ukuran kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk
Kita diadegake ing taun 2010 lan misuwur nggawe lan ngekspor macem-macem pipa lan perlengkapan sing berkualitas. Kisaran produk sing disedhiyakake kalebu tabung aluminium, bahan baku aluminium, lini produksi, lsp. Pipa kasebut digunakake ing macem-macem aplikasi industri kanggo ngeterake cairan saka sak papan menyang papan liyane. Seri produk sing disedhiyakake dikenal kanthi ciri khas, kayata tahan korosi, perawatan permukaan sing sampurna, kemampuan kanggo tahan kahanan cuaca sing sithik lan umur layanan sing luwih dawa. Miturut spesifikasi lan persyaratan sing diwenehake para pelanggan, ruang lingkup pipa sing disedhiyakake bisa disesuaikan.

Bar aluminium minangka bahan sing umum lan duwe kaluwihan. Batang aluminium paduan duwe sifat pembentuk sing apik, tahan korosi, stabilitas lan kekuatan medium. Iki digunakake kanggo nggawe tank bahan bakar pesawat, pipa bahan bakar, lan kendaraan transportasi, bagean logam kapal, instrumen, krenjang lampu lan paku keling, produk logam, kandhang listrik, lsp.



2.ProdukParameter

ProdukName

Bar Aluminium

Materi

Paduan aluminium

Sasmita

6061 6063 7075 7005dll

Wangun

Babak, Kothak, Persegi Panjang, Hexagonal

Barang Rega

Ex-Work, FOB, CFR, CIF, lsp

Pengepakan

Paket ekspor standar, kayata kothak kayu utawa sing dibutuhake.

Werna

perak


3.ProdukFeature
Fitur bar aluminium:
1. dipercaya
2. Ukuran kompak
3. Struktur sing kuat

4.ProdukApplication
Aplikasi bar aluminium:
1. Aeroangkasa
2. Panganan
3. Industri bir
4. Produk kimia
5. Konstruksi omah
6. Nggawe Kapal
7. Mobil
8. Piranti transportasi
9. Liyane

5. FAQ:
T: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.
P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect


Panas Tags: Bar Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Penawaran, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.