Batang Aluminium Kab
  • Air ProBatang Aluminium Kab

Batang Aluminium Kab

Rod aluminium yaiku piring aluminium sing digawe saka aluminium lan unsur logam liyane.Aluminium (Al) minangka logam ringan sing senyawa kasebut disebarake ing alam. Sumber daya aluminium ing kerak bumi kira-kira 40-50 milyar ton, nomer loro mung kanggo oksigen lan silikon, peringkat katelu. Ing antarane jinis logam, iku minangka kategori logam utama pisanan. Aluminium nduweni sifat kimia lan fisik khusus. Ora mung bobot entheng, teksture kuwat, nanging uga nduweni daktilitas sing apik, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, tahan panas lan resistensi radiasi nuklir. Iki minangka bahan baku dhasar sing penting kanggo pangembangan ekonomi nasional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
1. Aluminium rod bisa dipérang dadi piring aluminium beda miturut isi unsur alloying: 1 × × × seri punika industri aluminium murni (Al), 2 × × × seri punika aluminium tembaga alloy plate aluminium (Al--Cu), 3××× seri Aluminium-manganese alloy plate aluminium (Al--Mn), 4××× series yaiku aluminium-silikon alloy plate aluminium (Al--Si), 5××× seri yaiku aluminium-magnesium alloy plate aluminium ( Al--Mg), 6××× Seri punika aluminium-magnesium-silikon alloy plate aluminium (AL--Mg--Si), seri 7××× punika aluminium-zinc alloy plate aluminium [AL--Zn- -Mg--(Cu)], lan seri 8 × × × iku aluminium lan unsur liyane. Umumé, saben seri kudu diiringi telung digit, lan saben digit kudu nomer utawa huruf. Tegese yaiku: digit kapindho nuduhake jumlah rereged sing dikontrol; angka katelu lan papat nuduhake persentasi paling saka isi aluminium murni sawise titik desimal. isi.

2. Rod aluminium bisa dipérang dadi rod aluminium bunder, rod aluminium kothak, rod aluminium heksagonal, rod aluminium trapezoidal, etc.


2. Parameter produk

Jeneng produk

Batang Aluminium Kab

wangun

Babak

Temper

T3 - T8

sasmita

6000 Seri

Teknik

Digambar Dingin

Kekerasan

≥60HB

Nomer Model

O, H12,H14,H16,H18,H22,H24,H26,H32,H34,H111,H112,T6,F,T651

Paduan

1070 1060 1100 3003 5052 5083 5086 2024 2014 2618 60617075

Toleransi

± 1%

Bahan

paduan aluminium

Layanan Pangolahan

Bending, Decoiling, Welding, Punching, Cutting, Coating

Kemasan

Pallet kayu standar ekspor (minangka syarat)

Sertifikasi

ISO9001:2015, ISO14001:2015, ROHS

MOQ

1 ton

Fitur

1) Gampang instalasi

 

2) Kekuwatan dhuwur

 

3) Low ing biaya

 

4) Awet

 

5) Penampilan apik

 

6) Antioksidasi



3. Proses casting
Casting rod aluminium kalebu leleh, pemurnian, penghapusan impurity, degassing, penghapusan slag lan proses casting. Proses utama yaiku:
(1) Úa: Miturut gelar alloy tartamtu kanggo diprodhuksi, ngetung jumlah tambahan saka macem-macem komponen alloy, lan cukup cocog macem-macem bahan mentahan.
(2) Peleburan: Bahan mentahan sing disiapake dilebur ing tungku leleh miturut syarat proses, lan slag lan gas ing leleh kanthi efektif dibusak kanthi cara degassing lan slagging.
(3) Casting: Ing kahanan proses casting tartamtu, aluminium molten digawe adhem lan casting rod casting babak saka macem-macem specifications liwat sistem casting sumur jero.

4. FAQ
Q: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q: Carane ngirim?
A: Angkutan Laut, Angkutan Udara, Express;
P: Apa syarat pangiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF

Panas Tags: Rod Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.