Gulung Foil Aluminium

Gulung Foil Aluminium

gulung foil aluminium bisa digunakake ing macem-macem struktur pertukaran panas, lan fungsi dhasar saka struktur kasebut yaiku kanthi efektif transfer panas. Foil fin uga bisa digunakake ing penguap lan kondensor ing umume piranti AC, otomotif lan komersial. Kajaba iku, foil jinis iki uga digunakake ing bahan pelembab, dehumidifier, macem-macem jinis pemanas ruang skirting lan peralatan liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

gulung foil aluminium


1.Pambuka Produk


Amarga karakteristik sing apik banget, aluminium foil roll digunakake ing panganan, omben-omben, rokok, obat-obatan, substrat fotografi, kebutuhan saben dina kluwarga, lan liya-liyane, lan biasane digunakake minangka bahan kemasan; bahan kapasitor elektrolitik; bahan isolasi panas kanggo bangunan, kendaraan, kapal, omah, lsp; kanggo nambah efisiensi Rolling lan kualitas produk aluminium foil roll, pabrik muter aluminium foil modern dikembangake dadi papat arah: kumparan gedhe, lebar lebar, kecepatan dhuwur, lan otomatisasi. Ambane awak muter pabrik foil roll kontemporer kontemporer wis tekan luwih saka 2200mm, kacepetan muter wis tekan luwih saka 2000m / menit, lan bobote koil wis tekan luwih saka 20t. Tingkat otomasi pabrik sing cocog uga wis apik, sistem kontrol kekandelan (AGC) umume dipasang, umume dipasang nganggo meter bentuk (AFC). Industri gulungan foil aluminium ngalami perkembangan cepet.



aluminum foil roll



2. Fitur Produk lan Aplikasi


aluminium foil roll nduweni tampilan sing bersih, higienis lan mengkilap. Bisa digabung karo akeh bahan kemasan liyane menyang bahan kemasan terintegrasi, lan efek pencetakan permukaan aluminium foil roll luwih apik tinimbang bahan liyane. Kajaba iku, aluminium foil roll duwe ciri kaya ing ngisor iki:
(1) Lumahing gulungan foil aluminium iku resik banget lan higienis, lan ora ana bakteri utawa mikroorganisme sing bisa tuwuh ing permukaane.
(2) aluminium foil roll minangka bahan kemasan sing ora beracun, sing bisa langsung kontak karo panganan tanpa mbebayani tumrap kesehatan manungsa.
(3) aluminium foil roll minangka bahan kemasan sing ora ana ambu lan tanpa ambu, sing ora bakal nyebabake bau khas kanggo panganan sing dikemas.
(4) Yen aluminium foil nggulung dhewe ora stabil, lan panganan sing dikemas ora bakal garing utawa nyuda.
(5) Ora masalah ing suhu dhuwur utawa suhu sithik, ora bakal ana penetrasi pelumas ing gulungan foil aluminium.
(6) aluminium foil roll minangka bahan kemasan buram, dadi bahan kemasan sing apik kanggo produk sing kena sinar srengenge, kayata margarin.
(7) aluminium foil roll duwe plastisitas sing apik, saengga bisa digunakake kanggo ngemas produk kanthi macem-macem bentuk. Macem-macem bentuk kontainer uga bisa digawe kanthi sewenang-wenang.
(8) aluminium foil roll nduweni kekerasan dhuwur lan kekuatan tarik sing dhuwur, nanging kekuatan luhane sithik, mula gampang luh.
(9) Roll aluminium foil dhewe ora bisa disegel panas, kudu ditutup nganggo bahan sing bisa digawe panas, kayata pe, nganti panas.
(10) Nalika aluminium foil roll kontak karo logam abot liyane utawa logam berat, bisa uga ana reaksi sing ala.

 
3. FAQ


P: Pabrik sampeyan dununge?
A: Kita ing Nanjing
P: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing pengin.
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.



Panas Tags: Gulung Foil Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.