Aluminium Clad Foil kanggo Transfer Panas
  • Air ProAluminium Clad Foil kanggo Transfer Panas

Aluminium Clad Foil kanggo Transfer Panas

Aluminium clad foil kanggo transfer panas bisa digunakake minangka bahan transfer panas saka campuran aluminium komposit. Nanjing Majestic Company bisa nyedhiyani seri beda saka transfer panas aluminium foil, kalebu Bare foil, foil hidrofilik lan foil gabungan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4343/3003/4343 Klambi Aluminium Foil

Kita mesthi dadi produsen profesional produk aluminium ing China. Kanthi sawetara ahli senior lan teknologi canggih, kita fokus ing casting panas, casting kadhemen lan produksi aluminium foil. Ing China, kapasitas taunan 40000 metrik ton. Kategori produk utamane kalebu strip / sheet aluminium brazed, piring aluminium, strip aluminium, aluminium foil (aluminium clad foil kanggo transfer panas lan unclad aluminium foil), alas piring PS lan kawat aluminium.


Deskripsi Produk:


Bahan saka aluminium klambi foil kanggo transfer panas:
Paduan inti: 3003
Ketebalan: 0.09-0.6mm
Jembar: 30mm-900mm
tingkat Cladding: 8% - 12% saben sisih utawa syarat customer
Koil diameteripun utama: 152mm, 200mm, 300mm, etc
diameteripun njaba Coil: 900mm-1350mm
Aplikasi: digunakake digunakake ing radiator, condensers, evaporators, exchanger panas, intercoolers, coolers lenga lan bahan liyane saka manufaktur.
Jumlah pesenan minimal: 1 ton kanggo saben ukuran minangka tes
Wektu pangiriman: ing 15-25 dina sawise nampa simpenan
Packing: kasus kayu standar ekspor utawa pallet
Kita bisa njamin kualitas produk lan nyedhiyakake layanan sing apik banget. Kajaba iku, kita duwe pirang-pirang taun pengalaman lapisan lan ekspor. Yen sampeyan duwe pitakonan ing mangsa, sampeyan bisa hubungi kita ing sembarang wektu!

Kaluwihan kinerja saka aluminium klambi foil kanggo transfer panas:

A: Wis kinerja welding apik.
B: Wis kaluwihan saka resistance nyandhang apik lan resistance karat dhuwur.
C: titik leleh Low, sawetara solidification panah lan fluidity apik sing kondusif kanggo shrinkage lan retak cenderung las sak solidification.
D: Bahan transfer panas aluminium sing diprodhuksi karo campuran iki nduweni karakteristik ngasilake dhuwur lan efisiensi produksi sing dhuwur.


FAQ:

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé iku 5-7 dina yen barang ing Simpenan. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Pembayaran <= 1000USD, 100% ing advance. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge kiriman.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita.


Panas Tags: Aluminium Clad Foil kanggo Transfer Panas, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.