Saluran Ekstrusi Aluminium
  • Air ProSaluran Ekstrusi Aluminium

Saluran Ekstrusi Aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts CO,.LTD nyedhiyakake macem-macem jinis saluran ekstrusi aluminium lan ekstrusi alur aluminium, kalebu alur aluminium arsitektur, alur C, alur Z, alur U, alur geser, alur tutup, alur kacang lan alur aluminium U. Kita duwe finish polesan standar lan akeh saluran kanggo finish anodized, utawa kita bisa nyedhiyani finish ditutupi wêdakakêna ing request. Saluran aluminium anodized duwe resistensi karat sing dhuwur lan gampang diproses, dipotong, dibentuk utawa dilas. Kabeh saluran aluminium extruded kita duwe rasio kekuatan-kanggo-bobot dhuwur, tahan kanggo retak kaku, lan non-Magnetik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Fitur Produk
1. tahan korosi
Kapadhetan saluran ekstrusi aluminium mung 2.7g / cm3, yaiku kira-kira 1/3 saka kerapatan baja, tembaga utawa kuningan (7.83g / cm3, 8.93g / cm3, masing-masing). Ing paling kahanan lingkungan, kalebu online, banyu (utawa banyu uyah), petrokimia, lan akeh sistem kimia, aluminium bisa nuduhake resistance karat banget. Profil aluminium asring dipilih amarga konduktivitas listrik sing apik banget. Ing basis saka bobot witjaksono, konduktivitas aluminium meh kaping pindho saka tembaga. Konduktivitas termal paduan aluminium kira-kira 50-60% saka tembaga, sing migunani kanggo nggawe penukar panas, evaporator, peralatan pemanas, peralatan masak, uga kepala silinder mobil lan radiator.

2. Non-ferromagnetik
Saluran ekstrusi aluminium non-ferromagnetik, sing dadi fitur penting kanggo industri listrik lan elektronik. Profil aluminium ora bisa diobong sacara spontan, sing penting kanggo aplikasi sing ana gandhengane karo penanganan utawa kontak karo bahan sing gampang kobong lan mbledhos. Machinability saka profil aluminium banget. Ing macem-macem wesi aluminium sing cacat lan wesi aluminium cast, uga ing macem-macem negara wesi kasebut sawise diprodhuksi, karakteristik mesin beda-beda, sing mbutuhake alat mesin utawa teknologi khusus. Kekuwatan tensile spesifik, kekuatan ngasilake, daktilitas lan tingkat hardening kerja sing cocog ndominasi owah-owahan ing deformasi sing diidini. Aluminium nduweni daya daur ulang sing dhuwur banget, lan karakteristik aluminium daur ulang meh padha karo aluminium primer.

2. Kustomisasi lan OEM
Kita minangka pabrikan, gudang persediaan lan pemasok ekstrusi saluran aluminium standar, khusus lan OEM. Layanan ekstrusi aluminium sing disesuaikan lan OEM ngidini kita nyukupi kabutuhan pelanggan. Inventarisasi saluran ekstrusi aluminium kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran. Kita bisa Cut menyang dawa tartamtu utawa mitre, doyo, pengeboran lan countersink, mbentuk utawa bend sembarang extrusions miturut specifications, lan nyedhiyani akeh standar lan selaras werna anodized lan Rampung, kalebu satin, Brite impregnation lan Rampung disapu resik. Yen kita ora duwe saluran aluminium extruded sing meets syarat, Staff profesional kita bakal mbantu ing desain engineering lan Manufaktur bagean sing perlu. Kita bisa nggawe lan berkembang cetakan kanggo ketemu wangun trough aluminium saka specifications ukuran.

3. FAQ:
Q: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q: Carane ngirim?
A: Angkutan Laut, Angkutan Udara, Express;
P: Apa syarat pangiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF
Panas Tags: Saluran Ekstrusi Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.