Radiator aluminium kart
  • Air ProRadiator aluminium kart

Radiator aluminium kart

Kita ngasilake macem-macem radiator mobil lan truk, kayata radiator aluminium-plastik, radiator kart aluminium, radiator truk, radiator peralatan teknik, radiator gearbox, radiator traktor, radiator pemanen, radiator minyak tekanan tinggi Plate-fin, kayata radiator generator, EGR cooler, radiator hydraulic, etc.We bisa gawé radiator karo stabilitas dhuwur lan kinerja khusus kanggo ekspor, lan kita bisa desain radiator miturut syarat customer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Nanjing Majestic minangka perusahaan manufaktur berorientasi ekspor khusus ing produksi lan dodolan mobil, motor, radiator karting, intercooler lan bagean liyane; amarga pengalaman perdagangan manca pirang-pirang taun, kita wis nggawe kontak perdagangan sing cocog lan langgeng ing saindenging jagad. Sambungan pabrik langsung sing wis suwe nggawe kita paling kompetitif ing antarane akeh jalur produksi, utamane garis produksi bagean radiator.

We nandheske ing kualitas pisanan, ajining diri pisanan! Kualitas lan reputasi minangka kunci kanggo kaslametane perusahaan. Kita uga nampa pesenan khusus. Kita bisa nggawe bagean miturut conto lan spesifikasi sing diwenehake dening pelanggan, malah ngrancang model anyar kanggo sampeyan.



2.produkParameter (Spesifikasi)

Jeneng produk

Radiator aluminium kart

Merk

Customized

Packing

Box + Kotak Kayu

MOQ

50 pcs

Ukuran inti

Customized

Sampel

Nampa

Pangiriman

12m


3. Fitur Produk lan Aplikasi
Radiator kart aluminium kita tahan karat lan umur layanan dawa. Film oksida sing kandel bisa dibentuk ing permukaan bahan campuran aluminium, sing bisa digunakake kanggo panggunaan jangka panjang ing banyu panas kanthi pH ≤ 9 utawa ing radiator mobil. Radiator kabeh-aluminium kanthi perawatan permukaan khusus bisa digunakake kanggo nggunakake macem-macem bahan kanthi pH ≤ 12. Kajaba iku, radiator kabeh-aluminium bisa ngalami macem-macem perawatan permukaan, kanthi macem-macem warna, ora ana sambungan solder. , hiasan kuwat, ayu lan awet, lan bisa ketemu syarat individu wong.
Amarga kekuatan khusus lan kekakuan khusus saka alloy aluminium luwih dhuwur tinimbang tembaga, wesi lan baja. Radiator kart aluminium bisa tahan meksa cukup, pasukan mlengkung, narik pasukan lan impact pasukan malah nalika kekandelan lancip, lan ora bakal rusak sak nangani, instalasi lan nggunakake.

4. FAQ
Q1: Jaminan Mutu
A1: Nindakake tes pra-pengemasan kanthi selaras karo standar industri.
Q2: Rega lan penawaran
A2: Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan apik sanalika bisa sawise nampa priksaan.
Q3 syarat pembayaran
A3: simpenan 30% dibutuhake sadurunge produksi massal, lan imbangan 70% dibutuhake sadurunge pangiriman.

Panas Tags: Radiator kart aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.