Radiator motor aluminium
  • Air ProRadiator motor aluminium

Radiator motor aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts Co,.Ltd minangka salah sawijining produsen lan eksportir produk pendinginan kinerja dhuwur ing China, kayata radiator motor aluminium, pendingin minyak, kit intercooler, kit intake udara, lan sapiturute. Saben produk wis diuji sadurunge kiriman kanggo mesthekake yen kabeh produk duwe kinerja apik. Iki minangka kunci kanggo menang pelanggan ing Amerika Serikat, Kanada, Jerman, Italia, Prancis, Inggris, Jepang, Australia, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Radiator motor aluminium ora langka maneh; sadurungé, kita mung nggunakake kendaraan roda papat kanggo nyekseni "radiator", nanging kanthi pangembangan industri motor lan produksi mesin berkapasitas gedhe, radiator wis dadi pemandangan umum. Ana perlu kanggo ngatasi mesin pembakaran internal sing cenderung ngasilake akeh panas sajrone proses pembakaran. Mesin kanthi kacepetan dhuwur uga ngasilake panas banget, lan yen sampeyan ora nggatekake, bisa nyebabake kegagalan mesin. Mulane, kanggo ngatasi masalah iki lan ngatur panas radiated dening engine wis ngenalaken macem-macem jinis "sistem cooling".

Sistem pendingin udara kudu nambah area permukaan bagian mesin sing kena pengaruh lan kelangan hawa njaba. Sistem cooling Cairan kasusun saka Cairan (coolant / banyu) -sistem basis kanggo cooling engine utawa nyetel panas kui engine. proses kobong. Sistem cooling Cairan utamané dumadi saka radiator. Peran radiator kanggo mesthekake yen coolant panas sing dibuwang saka mesin ana ing kontak sing cedhak karo hawa njaba, saéngga njamin tingkat transfer panas sing dhuwur saka coolant menyang udhara.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk:

Radiator motor aluminium

Bahan:

alumunium

inti:

Aluminium brazed

warna:

Sliver, Ireng, etc.

Packing

Busa, karton, palet, lsp.

Pembayaran:

T/T

Garansi:

12 wulan

MOQ:

50 pcs

wektu pangiriman:

30 dina

cara pengiriman:

Kanthi udhara (TNT, FEDEX, DHL, UPS, lsp) / sepur / segara

Istilah pembayaran:

Pembayaran simpenan 30% luwih dhisik, keseimbangan sadurunge dikirim


3. Fitur Produk
Fitur radiator motor aluminium kita:
1. Ana sepasang radiator aluminium, siji ing sisih kiwa lan siji ing sisih tengen.
2. radiator adopts desain heavy-tugas, lan kapasitas cooling tambah dening bab 30%.
3. Inti radiator dilas dening tungku brazing vakum tanpa resin epoksi. Tangki banyu 100% dilas dening TIG


4. FAQ:
Q1. Apa syarat packing sampeyan?
A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak putih netral lan karton. Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah,
kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.
Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket
sadurunge sampeyan mbayar imbangan.
Q3. Apa syarat pangiriman sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.
Q4. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, bakal njupuk 30 kanggo 45 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung
babagan barang lan jumlah pesenan sampeyan.
Q5. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan

Panas Tags: Radiator motor aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.