Radiator off-road aluminium
  • Air ProRadiator off-road aluminium

Radiator off-road aluminium

Kita wis dadi produsen radiator off-road aluminium khusus Majestice® wiwit 2016. Kita mesthi nyedhiyakake radiator aluminium pendinginan kinerja dhuwur sing bisa dipercaya kanggo balapan off-road lan gear off-road. Kita nggawe radiator kanggo kabeh jinis kendaraan balap off-road, kalebu nanging ora winates kanggo kendaraan off-road, nanging uga mobil, truk, kendaraan komersial, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabeh Radiator Aluminium kanggo Mobil Balap


introduksi produk


Kaluhuran® Radiator off-road aluminium dirancang kanggo aplikasi apa wae. Nggunakake teknologi cooling majeng kita, inti radiator digawe saka tabung aluminium lan sirip, kabeh komponen aluminium kanggo daya tahan lan cooling kabutuhan. Tabung sing diekstrusi ngidini inti sing luwih awet ngidini tekanan sing luwih dhuwur ing sistem pendinginan nalika nggedhekake boros panas.


Tipe Radiator

Aliran silang

Jinis inti Radiator

Sirip tabung

Bahan

alumunium

warna

salaka

Inspeksi Kualitas

100% Tes Bocor banyu

Packing

Karton Netral

Kode HS

870891

Wektu Pangiriman

15-30 Dina

Kapasitas Produksi

5000 bêsik / Wulan

asale

Nanjing


Keuntungan kita:

1. Layanan ProdukKita produsen kudu tanggung jawab kanggo kualitas kita. Dadi produk kita kudu diprodhuksi miturut syarat-syarat kontrol kualitas.

2. Prosedur SampelKita bisa ngembangake sampel miturut kabutuhan lan mbenake sampel kanthi terus-terusan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

3. Riset & PangembanganKita biasane riset kabutuhan anyar pasar.

4. Kontrol kualitasSaben langkah kudu special test dening Staff Profesional miturut standar ISO9001

5. SertifikasiYen produk sampeyan mbutuhake tes lan sertifikasi kanggo tundhuk karo standar internasional, kita bisa ngatur iki karo perusahaan tes independen sing diakoni kanthi lengkap kayata SGS SASO utawa perusahaan tes sing dipilih.

6. KemasanPackaging kudu solid.All apik ing kasus kayu standar ekspor.

7. Sawise didolSembarang produk duwe masalah kualitas sing disebabake bisa diijolke kanthi gratis.

8. Delivery: a.Nggunakke freight-forwarder dhewe; b. FOB menyang pelabuhan Shanghai / Ningbo ing China



Kondisi & Garansi:

1. Kualitas Premium: 100% jaminan kualitas diuji;
2.100% Brand New
3. Pangiriman Cepet
4. Rega Kompetitif
5. Garansi kualitas siji taun. Masalah kualitas apa wae sing sampeyan temoni sajrone setaun.



FAQ:

Q: Bisa njaluk conto saka sampeyan?
A: We are diajeni kanggo nyedhiyani sampeyan conto kanggo pengawasan kualitas.
Q: Apa wektu pangiriman? (Suwene sampeyan kudu nyiapake kirimanku?)
A: Butuh 10 dina kanggo pesenan sampel. 45 dina kanggo 60 dina kanggo produksi massal supaya (miturut jumlahe beda).
P: Apa sampeyan bisa nyelehake jeneng merek (logo) ing produk? Carane akeh bisa pas ing wadhah 20ft utawa wadhah 40ft?
A: Ya, kita bisa sijine logo lan stiker ing paket, bab 500 20ft kontaner, 1300 40ft kontaner. Kita duwe hak ekspor, supaya kita bisa mbukak kontaner.
P: Kepiye kualitas produk sampeyan?
A: Bahan mentah kita asale saka pemasok sing berkualitas.




Panas Tags: Radiator off-road aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.