Radiator Plastik Aluminium Kab

Radiator Plastik Aluminium Kab

Radiator plastik aluminium Majestice® digawe ing China minangka komponen penting sing penting ing mesin sing adhem banyu mobil.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Radiator Plastik Aluminium Kab

1. Pengenalan produk

The Majestice & reg; radiator plastik aluminium minangka komponèn penting indispensable ing engine banyu-digawe adhem mobil. Fungsine kanggo ngliwati keluwihan panas sing digawa dening coolant ing jaket banyu mesin liwat ijol-ijolan panas sekunder, lan nyerep saka bagean suhu dhuwur ing sangisore aksi aliran udara paksa eksternal. Panas dibubarake menyang udhara kanthi piranti ijol-ijolan panas. Taun iki, amarga pangembangan teknologi anyar, luwih akeh perhatian wis dibayar kanggo ningkatake kinerja radiator aluminium plastik otomatis. Amarga macem-macem lingkungan ing ngendi produk dumunung, produk kita terus-terusan ningkatake suhu dhuwur lan tahan karat kanggo njamin efek radiator aluminium plastik otomatis ing sistem pendinginan, uga ekonomi sing dipercaya.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng item Majestice & reg; Radiator Plastik Aluminium Kab

Brand Customized

Bahan Aluminium Kab

Werna ireng, perak utawa disesuaikan

MOQ 50 pcs

Kemasan kotak kardus + busa lan kantong plastik


3. Fitur Produk

Wiwit kualitas sistem boros panas nemtokake kinerja mobil, kita Majestice & reg; radiator plastik aluminium duwe boros panas kualitas dhuwur, resistance karat, ekonomi, lan airtightness, lan bisa luwih nyukupi kabutuhan wektu.


4. Keuntungan produk

1. Bobot entheng, Radiator Aluminium Plastik Otomatis kita gampang dipasang lan diangkut. Nalika boros panas padha, bobote mung siji-sewelas radiator wesi, siji-enem saka radiator baja, lan siji-pihak saka radiator tembaga, kang bisa nemen ngirit biaya transportasi, nyuda kakiyatan pegawe, lan ngirit wektu instalasi. .

2. Instalasi prasaja lan pangopènan trep. Amarga Kapadhetan kurang saka alloy aluminium lan bisa diproses dadi bagéan saka macem-macem wangun lan specifications, salib-bagean saka jinis radiator aluminium gedhe lan biasa, Déwan produk lan perawatan lumahing bisa rampung ing siji langkah, lan construction Situs bisa langsung diinstal, nyimpen akèh biaya instalasi. Pangopènan uga trep lan biaya kurang.

3. Ngirit energi lan nyuda konsumsi, biaya panggunaan sing murah. Nalika jarak tengah antarane inlet lan stopkontak saka Radiator Aluminium Plastik Otomatis lan suhu konduksi panas padha, boros panas radiator aluminium 2,5 kaping luwih dhuwur tinimbang radiator wesi. Amarga katon ayu, tutup pemanasan bisa diilangi, sing bisa nyuda mundhut panas luwih saka 30% lan biaya 10% Ndhuwur, sanajan efek boros panas saka radiator aluminium rada luwih murah tinimbang radiator tembaga, bobote. bisa suda banget. Amarga rega aluminium mung 1/3 saka rega tembaga, biaya bisa dikurangi banget.


5. Pambuka perusahaan

Madeg ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Parts melu manufaktur, ngekspor lan nyuplai macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kayata tabung radiator, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan radiator, intercooler, pendingin lenga lan liya-liyane.


Wis luwih saka 10 taun Majestic wis dadi pionir industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake Penukar Panas Trade & Pelanggan OEM kanthi solusi sing berkualitas, regane kompetitif kanggo syarat pendinginan. Kita nggarap pendekatan sing ditemtokake lan positif, sing mbantu njamin kepuasan klien. Barang-barang kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri kayata mobil, industri, galangan kapal, nggawe gula, kemasan, navigasi, cetakan, lsp.




6. FAQ

P: Apa radiator aluminium luwih adhem tinimbang radiator kuningan tembaga?

A: Ya, Dibandhingake karo kuningan tembaga, aluminium nduweni efisiensi sing luwih dhuwur, bobot entheng lan umur layanan luwih suwe.

Q: Kenapa kita bisa milih sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyani layanan respon cepet, wektu timbal Short lan rega competitive.


Panas Tags: Radiator Plastik Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.