Plat aluminium
  • Air ProPlat aluminium

Plat aluminium

Plat aluminium nuduhake sheet persegi dowo digawe dening rolling ingot aluminium, kang dipérang dadi sheet aluminium murni, sheet aluminium alloy, sheet aluminium tipis, sheet aluminium medium-nglukis, lan sheet aluminium patterned.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Plat aluminium nduweni ketahanan korosi sing kuat, gampang dibentuk, lan nduweni finish reflektif. Iku bab 1/3 saka bobot saka baja entheng, supaya iku cocok banget kanggo karya sheet metal umum ngendi kekuatan medium dibutuhake nanging bobot masalah. Piring aluminium bisa langsung dibentuk utawa ditekuk nggunakake alat tangan utawa rem mlengkung. Uga bisa dipotong ing guillotine nggunakake jigsaw kanthi lading sing bener. Piring aluminium bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kayata piring alat, struktur, teknik umum, transportasi, pertanian, konstruksi, badan truk, bagean trailer, kapal, lan gawe kapal.

Perusahaan kita nyedhiyakake produk paduan aluminium ing macem-macem ukuran seri 1000, seri 2000, seri 3000, seri 5000, seri 6000, seri 7000 lan seri 8000. Produk utama kalebu piring aluminium, piring aluminium, aluminium foil, strip aluminium, kumparan aluminium, aluminium klambi foil, piring pola aluminium, bahan sheet CTP, bahan lembaran PS, aluminium elektroda kapasitor foil, bahan foil, jero digambar materi, brazing sheet, piring pola aluminium Enteni


2. Aplikasi Produk

ALLOY

KETEBAL

JABUR

LENGKA

TEMPER

A1050, A1060, A1070, A1100

0.3 MM ~ 150 MM

10 MM ~ 2500 MM

20 MM-8000 MM

O, H12, H22, H14, H16, H18, H24, H26, lsp

A3003, A3105, A3004

0.3 MM ~ 150 MM

10 MM ~ 2500 MM

20 MM-8000 MM

O, H14, H18, H24, lsp

A5052, A5005, A5083, A5754

0.3 MM ~ 150 MM

10 MM ~ 2500 MM

20 MM-8000 MM

O, H18, H24, H32, H34, H111, H112, lsp

A6061, A6082, A6063

0.3 MM ~ 150 MM

10 MM ~ 2500 MM

20 MM-8000 MM

T4, T6, T651, lsp

A8011

0.3 MM ~ 150 MM

10 MM ~ 2500 MM

20 MM-8000 MM

O, H12, H22, H14, H16, H18, H24, H26, lsp

Packing: Ekspor palet kayu, kertas kerajinan, agen anti-blushing.

Standar: ASTM-B209. EN573-1, GB/T3880.1-2006

Kualitas materi: babar blas bebas saka cacat kaya teyeng putih, tambalan minyak, tandha gulungan, karusakan pinggir, camber, penyok, bolongan, garis putus, goresan lan bebas saka set coil

Aplikasi: Insigns, papan reklame, dekorasi eksterior bangunan, awak bis, bangunan dhuwur lan
hiasan tembok pabrik, sink pawon, lampu, godhong penggemar, kanthi potongan elektronik, peralatan kimia, lembaran
bagean Processing logam, drawing jero utawa hollowware Spinning, bagean welding, exchanger panas, lumahing lonceng
lan disk, piring, pawon, dekorasi, piranti reflektif, lsp

MOQ

1TONS (Miturut spesifikasi)

Wektu Pangiriman

Barang Masa Depan: 25-35 dina, Stok Siap: 7-10 dina

Kind manungsa waé: Specifications bisa selaras minangka syarat customer.


3. Fitur Produk

1. Kapadhetan bobot entheng kira-kira siji-katelu saka baja
2. High kekuatan-sawetara wesi bisa Ngartekno dikuwati dening Processing utawa perawatan panas
3. Resistance korosi-beda-beda miturut campuran, resistance paling apik kanggo cahya segara
4. Non-beracun-asring digunakake ing kontak karo pangan
5. Machinability-gampang kanggo mbentuk, proses lan las
6. Pilihan Rampung padhang Reflektif
7. Non-magnetik lan non-sparking
8. Konduktivitas dhuwur
9. Konduktivitas termal dhuwur

4. FAQ
Q: Kepiye sampeyan njamin kualitas?
A: Kita duwe set mesin tes lan tim uji profesional. Saben produk diuji kanthi apik sadurunge dikirim
P: Ing endi pabrik sampeyan?
A: Kita ing Nanjing
P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior



Panas Tags: Plat aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.