saluran profil aluminium
  • Air Prosaluran profil aluminium

saluran profil aluminium

Saluran profil aluminium nuduhake profil aluminium alloy.Miturut tujuane, bisa dipérang dadi profil aluminium arsitektur, profil aluminium radiator, profil aluminium industri umum, profil alloy aluminium struktur kendaraan rel. Akeh proyek mbutuhake saluran profil aluminium standar. Yen perlu, welcome kanggo hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Fitur Produk
resistance karat
Kapadhetan saluran profil aluminium mung 2.7g / cm3, sing kira-kira 1/3 saka Kapadhetan baja, tembaga utawa kuningan (7.83g / cm3, 8.93g / cm3, mungguh). Ing paling kahanan lingkungan, kalebu online, banyu (utawa banyu uyah), petrokimia lan akeh sistem kimia, aluminium bisa nuduhake resistance karat banget.

Konduktivitas
Saluran profil aluminium asring dipilih amarga konduktivitas listrik sing apik banget. Adhedhasar bobot sing padha, konduktivitas aluminium cedhak karo 1/2 saka tembaga.

Konduktivitas termal
Konduktivitas termal paduan aluminium kira-kira 50-60% tembaga, sing migunani kanggo nggawe penukar panas, evaporator, peralatan pemanas, peralatan masak, lan kepala silinder mobil lan radiator.

Formabilitas
Kekuwatan tensile tartamtu, kekuatan ngasilaken, ductility lan tingkat hardening karya cocog dominasi owah-owahan ing ewah-ewahan bentuk allowable.

Daur ulang
Aluminium nduweni daya daur ulang sing dhuwur banget, lan karakteristik aluminium daur ulang meh ora bisa dibedakake saka aluminium primer.

2. Proses Produksi
Cast
Casting minangka proses pertama saluran profil aluminium, proses utama yaiku:
(1) Úa: Miturut gelar alloy tartamtu kanggo diprodhuksi, ngetung jumlah tambahan saka macem-macem komponen alloy, lan cukup cocog macem-macem bahan mentahan.
(2) Peleburan: Bahan mentahan sing disiapake dilebur ing tungku leleh miturut syarat proses, lan slag lan gas ing leleh kanthi efektif dibusak kanthi cara degassing lan slagging.
(3) Casting: Ing kahanan proses casting tartamtu, aluminium molten digawe adhem lan casting rod casting babak saka macem-macem specifications liwat sistem casting sumur jero.

ekstrusi
Extrusion minangka sarana kanggo mbentuk profil. Pisanan, desain lan Pabrik cetakan miturut bagean produk profil, lan nggunakake extruder kanggo extrude rod cast babak digawe panas saka jamur. Bahan campuran 6063 sing umum digunakake uga nggunakake proses quenching pendinginan udara lan proses penuaan buatan sakteruse sajrone ekstrusi kanggo ngrampungake penguatan perawatan panas. Tingkat sing beda-beda saka wesi sing bisa diobati panas lan dikuatake duwe sistem perawatan panas sing beda.

3. FAQ:
Q: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q: Carane ngirim?
A: Angkutan Laut, Angkutan Udara, Express;
P: Apa syarat pangiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF

Panas Tags: saluran profil aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.