Radiator balap aluminium
  • Air ProRadiator balap aluminium

Radiator balap aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts Co,.Ltd ngasilake macem-macem radiator mobil lan truk, kayata radiator aluminium-plastik, radiator kabeh-aluminium, radiator truk, radiator balap aluminium, intercooler, pendingin minyak, radiator peralatan teknik, radiator gearbox, traktor Radiator, pemanen. radiator, radiator lenga tekanan dhuwur plate-fin, etc., kayata radiator generator, cooler EGR, radiator hydraulic, etc.We bisa gawé dhuwur-stabilitas, radiator kinerja khusus kanggo ekspor, lan bisa desain radiator miturut syarat customer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Radiator mobil dumadi saka telung bagean: kamar mlebu banyu, kamar outlet banyu lan inti radiator. Coolant mili ing inti radiator, lan udhara liwat njaba radiator. Coolant panas dadi adhem kanthi mbuwang panas menyang udhara, lan hawa adhem dadi panas kanthi nyerep panas sing dipancarake dening coolant.

Radiator racing aluminium utamané digunakake ing mobil dhuwur-mburi lan mobil balap. Bahan radiator mobil lan teknologi manufaktur wis berkembang kanthi cepet. Radiator aluminium duwe kaluwihan sing jelas ing bobot entheng materi. Nalika lagi mboko sithik ngganti radiator tembaga ing lapangan mobil lan kendharaan entheng, teknologi manufaktur radiator tembaga lan proses wis digawe kemajuan owahan. Radiator brazing tembaga digunakake ing mobil penumpang, Kauntungan sing jelas ing radiator mesin kayata mesin konstruksi lan truk abot. Umume radiator kanggo mobil yaiku radiator aluminium, sing dianggep utamane saka sudut pandang perlindungan lingkungan. Ing jinis mobil anyar, proporsi rata-rata radiator aluminium yaiku 64%. Saka perspektif prospek pangembangan produksi radiator mobil, jumlah radiator aluminium sing diprodhuksi dening brazing saya mundhak. Radiator tembaga brazing uga digunakake ing bus, truk lan peralatan teknik liyane.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Radiator balap aluminium

Merk

Customized

Packing

Box + Kotak Kayu

MOQ

50 pcs

Ukuran inti

Customized

Sampel

Nampa

Pangiriman

12m


3. Fitur Produk lan Aplikasi
Radiator balap aluminium digawe saka kabeh aluminium, sing tahan karat lan umur layanan sing dawa. Film oksida sing kandel bisa dibentuk ing permukaan bahan campuran aluminium, sing bisa digunakake kanggo panggunaan jangka panjang ing banyu panas kanthi pH ≤ 9 utawa ing radiator mobil. Radiator kabeh-aluminium kanthi perawatan permukaan khusus bisa digunakake kanggo nggunakake macem-macem bahan kanthi pH ≤ 12. Kajaba iku, radiator kabeh-aluminium bisa ngalami macem-macem perawatan permukaan, kanthi macem-macem warna, ora ana sambungan solder. , hiasan kuwat, ayu lan awet, lan bisa ketemu syarat individu wong.
Amarga kekuatan khusus lan kekakuan khusus saka alloy aluminium luwih dhuwur tinimbang tembaga, wesi lan baja. Radiator kabeh-aluminium bisa tahan meksa cukup, pasukan mlengkung, narik pasukan lan impact pasukan malah nalika kekandelan lancip, lan ora bakal rusak sak nangani, instalasi lan nggunakake.
Saiki, radiator balap aluminium biasane digunakake ing sawetara mobil balap, motor, mobil Latin lan sawetara mobil vintage.


4. FAQ
Q: Kenapa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyani layanan respon cepet, wektu timbal Short lan rega competitive.
P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior.
P: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
A: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.


Panas Tags: Radiator balap aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.