Tutup Radiator Aluminium
  • Air ProTutup Radiator Aluminium

Tutup Radiator Aluminium

Fungsi tutup radiator aluminium yaiku kanggo nutup sistem pendinginan banyu lan nyetel tekanan kerja sistem kasebut. Bahan tutup radiator bisa dadi wesi tembaga aluminium.lsp. Yen perlu, welcome kanggo hubungi kita. Looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Peran radiator nransfer panas sing diserap dening coolant ing awak menyang udhara njaba, lan suhu coolant suda. inti radiator, tutup radiator, ngalih saluran banyu, etc.Fungsi tutup radiator aluminium kanggo segel sistem cooling banyu lan ngatur meksa apa sistem.
Ing kahanan normal, katup uap lan katup udara ditutup kanthi tumindak spring. Nalika suhu ing radiator mundhak kanggo ngasilake uap lan tekanan mundhak dadi nilai tartamtu, katup uap mbukak lan uap banyu dibuwang saka pipa pembuangan uap. Nalika suhu banyu mudhun lan vakum sing digawe ing sistem pendinginan tekan nilai tartamtu, katup udara diisep terus, lan hawa mlebu radiator saka pipa knalpot uap.
Ember kompensasi Ember kompensasi uga diarani tank panyimpenan cair, tank ekspansi, lan tank banyu tambahan. Ember kompensasi digawe saka plastik lan disambungake karo pipa kebanjiran ing radiator lan port pendingin kanthi selang. Nalika cairan adhem digawe panas lan ditambahi, bagean saka cairan adhem mili menyang ember banyu ganti rugi; nalika cairan adhem digawe adhem, bagean saka cairan adhem disedhot bali menyang radiator, dadi cairan adhem ora bakal ilang.



2.produkParameter (Spesifikasi)

Jeneng Produk

Tutup Radiator Aluminium

Materi

Aluminium

Aplikasi

universal

warna

Disesuaikan

MOQ

500 pcs

 

3.Produk Advantage lan Aplikasi
Fungsi utama tutup radiator aluminium yaiku ngeculake banyu utawa tekanan sing berlebihan nalika sistem pendinginan ngembang amarga kenaikan suhu lan tekanan; mili menyang tank tambahan, lan nalika suhu sistem cooling kurang, tank tambahan dibukak liwat tutup radiator aluminium. Banyu disedot maneh menyang sistem pendinginan, supaya bisa njaga volume banyu saka sistem pendinginan tanpa kekurangan banyu nalika suhu dhuwur utawa kurang.
Sing liyane yaiku tutup radiator aluminium duwe nilai tekanan tetep. Banyu ora gampang digodhog kanthi tekanan dhuwur. Gampang godhok kanthi tekanan sithik. Godhok bakal ngasilake hawa. Mula, tutup radiator aluminium bisa njaga tekanan sing tetep ing sistem lan nggunakake tekanan dhuwur supaya bisa nggodhok. Tambahake efisiensi pemanasan, lan tujuan radiator kanthi tekanan yaiku supaya banyu ora nggodhok, saengga bisa ngilangi panas kanthi luwih efektif.


4. FAQ
P: Kepiye cara bisa tuku produk sing dibutuhake kanthi akurat?
A: Kita butuh nomer produk sing akurat, yen sampeyan ora bisa nyedhiyani nomer produk, sampeyan bisa ngirim gambar produk, utawa critakake model truk, papan jeneng mesin, lan liya-liyane. Kita bakal nemtokake produk sing dibutuhake kanthi akurat .
P: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
A: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat
P: Negara endi sing wis diekspor?
A: lraq, UAE, Turki, Malaysia, Thailand, Arab Saudi, Rusia, Kazakhstan, Inggris, Prancis, Australia, Janpan, Kanada, Chili, Mesir.





Panas Tags: Tutup Radiator Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.