tutup radiator aluminium
  • Air Protutup radiator aluminium

tutup radiator aluminium

Fungsi tutup radiator aluminium yaiku kanggo nutup sistem pendinginan banyu lan ngatur tekanan kerja sistem kasebut. Materi tutup radiator bisa dadi aluminium, tembaga, wesi, lan liya-liyane. Welcome to contact us if have any needs or inquiry. Looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Pengenalan produk
Fungsi radiator yaiku kanggo mindhah panas sing diserap dening coolant ing awak menyang hawa njaba lan nyuda suhu coolant. Radiator kasusun saka kamar sumber banyu, kamar discharge banyu, inti radiator, tutup radiator, saklar got, etc. Fungsi tutup radiator aluminium kanggo nutup sistem cooling banyu lan nyetel meksa kerja saka sistem.
Umume, katup uap lan katup udara ditutup ing tumindak musim semi. Nalika suhu ing radiator mundhak kanggo ngasilake uap lan tekanan mundhak menyang nilai tartamtu, tutup uap mbukak lan uap dibuwang saka pipa knalpot uap. Nalika suhu banyu mudhun lan vakum sing digawe dening sistem pendinginan tekan nilai tartamtu, katup udara dihirup lan dibukak, lan hawa mlebu radiator saka pipa knalpot.
Kompensasi tong minyak kompensasi laras uga disebut Cairan panyimpenan tank, expansion tank lan tambahan tank banyu. Ember ganti rugi digawe saka plastik lan disambungake karo pipa kebanjiran lan port coolant ing radiator liwat selang. Nalika coolant digawe panas lan ditambahi, bagean saka coolant mili menyang ember ganti rugi; Nalika coolant adhem, bagean saka coolant disedot bali menyang radiator, supaya coolant ora ilang.



2.produkParameter (Spesifikasi)

Jeneng produk

Tutup Radiator Aluminium Kab

Bahan

alumunium

Aplikasi

universal

warna

Customized

MOQ

500 pcs


3.Produk Advantage lan Aplikasi
Fungsi utama tutup radiator aluminium yaiku ngeculake banyu utawa tekanan sing berlebihan nalika sistem pendinginan ngembang amarga kenaikan suhu lan tekanan; Iku mili menyang tank banyu tambahan. Nalika suhu sistem cooling kurang, tank banyu tambahan dibukak liwat tutup radiator aluminium. Banyu disedot maneh menyang sistem pendinginan supaya banyu ing sistem pendinginan bebas saka kekurangan banyu nalika suhu dhuwur utawa kurang.
Sing liyane yaiku tutup radiator aluminium kanthi nilai tekanan tetep. Banyu ora gampang godhok ing tekanan dhuwur. Iku gampang godhok ing meksa kurang. Godhok ngasilake hawa. Mulane, tutup radiator aluminium bisa njaga tekanan konstan ing sistem lan godhok kanthi tekanan dhuwur. Kanggo nambah efisiensi pemanasan, tujuan radiator bertekanan yaiku kanggo nyegah banyu nggodhok lan dadi luwih efektif ing boros panas.

4. FAQ
P: Kepiye carane bisa tuku produk sing dibutuhake?
A: Kita butuh nomer produk sing akurat, yen sampeyan ora bisa menehi nomer produk, sampeyan bisa ngirim gambar produk sampeyan, utawa menehi katrangan model truk, nameplate mesin, lsp. Kita bakal nemtokake produk sing sampeyan butuhake. .
P: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
A: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat
P: Negara endi sing sampeyan ekspor?
A: lraq, UAE, Turki, Malaysia, Thailand, Arab Saudi, Rusia, Kazakhstan, Inggris, Prancis, Australia, Janpan, Kanada, Chili, Mesir.

Panas Tags: Tutup radiator aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.