Radiator aluminium kanggo generator
  • Air ProRadiator aluminium kanggo generator

Radiator aluminium kanggo generator

Radiator aluminium kanggo generator digawe saka bahan paduan aluminium, kanthi inti kabeh-aluminium, proses welding lancar Jerman, bobot entheng, kekuatan seismik sing apik lan efisiensi transfer panas sing dhuwur. Ing struktur lan saluran, sirip efisiensi dhuwur digunakake kanggo nggedhekake area transfer panas lan nambah koefisien transfer panas total.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Radiator generator pendingin lenga

1. Radiator aluminium kanggo generator kanthi struktur sing cukup, ukuran standar, instalasi gampang.
2. Sirip louvered nggawe radiator cooling loro efficiency dhuwur lan kekuatan dhuwur
3. Lumahing diolah nganggo lapisan bubuk ireng.
4. Sambungake pipa kit antarane generator lan radiator
5. radiator Custom kasedhiya
6. Kabeh foto radiator ana ing jenis.


Kaluwihan Kita

1.Direct Manufaktur: Saka bahan baku kanggo produk final, siji-mandeg Processing lan kontrol lengkap. Kita bisa ngontrol biaya, wektu pangiriman lan kualitas.
2. Top kualitas: Perusahaan lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO/TS16949 ditanggepi dening SGS
Layanan 3.Good: Kita bisa nampa SGS utawa pengawasan video sadurunge pangiriman, lan sawetara lengkap produk dijamin kanggo 12 sasi.

Packaging lan Pengiriman

1. Pallet packing: Kanggo produk kayata aluminium radiator kanggo generator, kita sijine sawetara ing pallet lan banjur ndandani. Cara kemasan iki bisa ngirit ruang lan biaya wadhah.
2. Kothak kayu ekspor standar: sawetara produk sing dirancang dening pelanggan, kanthi ukuran khusus, kita milih kothak kayu. Iki nglindhungi produk kanthi apik nalika dikirim.
3. Kothak bergelombang: Kemasan iki biasane digunakake kanggo radiator mobil lan radiator mobil, bobote biasane luwih dhuwur, lan kothak corrugated bisa nglindhungi sadurunge dilebokake ing wadhah.
4. Bingkai kayu: digunakake ing pasar domestik lan bisa digunakake maneh.
5. Kemasan khusus: miturut syarat khusus pelanggan. Contone, gunakake karton kanthi logo pelanggan.

FAQ

Q1 Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, bakal njupuk siji sasi sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka barang lan jumlah sing sampeyan pesen.
Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka simpenan, 70% sadurunge pangiriman. Sadurunge mbayar imbangan, kita bakal nuduhake foto produk lan kemasan.
Q3. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake miturut conto utawa gambar teknis. Kita bisa nggawe cetakan lan peralatan.


Panas Tags: Radiator aluminium kanggo generator, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.