Aluminium Rod Tube
  • Air ProAluminium Rod Tube

Aluminium Rod Tube

Nanjing Majestic minangka pabrik ekstrusi aluminium industri profesional sing ngasilake kabeh seri produk paduan aluminium, kayata: tabung rod aluminium, tabung rod aluminium lan bar, tabung aluminium, profil aluminium sing akeh digunakake ing bagean mobil, aksesoris sepeda, peralatan olahraga, perabotan. fitting, komponen elektronik, hardware mesin lan ing.We duwe luwih saka 14 taun pengalaman industri ing lapangan profil aluminium. Nduwe bakat teknis sing paling dhuwur, tim penjualan sing paling dhuwur, lan layanan pra-sales lan sawise-sales sing apik. Looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Miturut macem-macem unsur logam sing ana ing tabung rod aluminium, tabung rod aluminium bisa dipérang dadi 8 kategori, yaiku, bisa dipérang dadi 9 seri:
1. Tabung rod aluminium seri 1000 makili seri 1050, 1060, lan 1100. Ing kabeh seri, seri 1000 kalebu seri kanthi isi aluminium paling akeh. Kemurnian bisa tekan luwih saka 99,00%. Amarga ora ngemot unsur teknis liyane, proses produksi relatif prasaja lan regane murah. Saiki minangka seri sing paling umum digunakake ing industri konvensional. Umume produk sing beredar ing pasar yaiku seri 1050 lan 1060. Tabung rod aluminium seri 1000 nemtokake isi aluminium minimal seri iki miturut rong angka Arab pungkasan. Contone, rong angka Arab pungkasan saka seri 1050 yaiku 50. Miturut prinsip penamaan merek internasional, isi aluminium kudu tekan 99,5% utawa luwih kanggo dadi produk sing berkualitas. standar technical alloy aluminium negaraku (gB / T3880-2006) uga cetha stipulates sing isi aluminium 1050 tekan 99,5%. Kajaba iku, isi aluminium 1060 seri tabung rod aluminium kudu tekan 99,6% utawa luwih.
2. 2000 seri aluminium rod tabung makili 2A16 (LY16) lan 2A02 (LY6). Tabung rod aluminium seri 2000 ditondoi kanthi kekerasan sing dhuwur, kanthi kandungan tembaga sing paling dhuwur, yaiku udakara 3-5%. Tabung rod aluminium seri 2000 kalebu bahan aluminium penerbangan, sing ora asring digunakake ing industri konvensional.
2024 minangka paduan aluminium keras khas ing seri aluminium-tembaga-magnesium. Iki minangka paduan sing bisa diobati panas kanthi kekuatan dhuwur, gampang diproses, gampang diowahi, lan tahan korosi umum.
Sawise 2024 tabung rod aluminium diolah kanthi panas (T3, T4, T351), sifat mekanik saya tambah apik. Paramèter negara T3 minangka nderek: kekuatan tensile 470MPa, 0,2% kekuatan ngasilaken 325MPa, elongation: 10%, kekuatan lemes 105MPa, atose 120HB.
Panggunaan utama tabung rod aluminium 2024: struktur pesawat, paku keling, hub roda truk, komponen baling-baling lan macem-macem bagean struktural liyane.
3. 3000 seri aluminium rod tabung utamané makili 3003 lan 3A21. Teknologi produksi tabung rod aluminium seri 3000 ing negaraku relatif apik banget. 3000 seri tabung rod aluminium digawe saka mangan minangka komponen utama. Isine antarane 1.0-1.5, yaiku seri kanthi fungsi anti-karat sing luwih apik.
4. 4000 seri aluminium rod tabung Wakil punika 4A01 4000 seri aluminium rod tabung kagungane seri karo isi silikon luwih. Biasane isi silikon antara 4,5-6,0%. Iku belongs kanggo bahan konstruksi, bagean mechanical, bahan forging, bahan welding; titik leleh kurang, resistance karat apik, gambaran produk: panas-tahan lan nyandhang-tahan
5. Tabung rod aluminium seri 5000 makili seri 5052, 5005, 5083, lan 5A05. Tabung rod aluminium seri 5000 kalebu seri rod aluminium alloy sing luwih umum digunakake, unsur utama yaiku magnesium, lan isi magnesium antara 3-5%. Bisa uga diarani aluminium-magnesium alloy. Fitur utama yaiku kapadhetan rendah, kekuatan tarik dhuwur lan elongasi dhuwur. Ing wilayah sing padha, bobot alloy aluminium-magnesium luwih murah tinimbang seri liyane, lan uga digunakake ing industri konvensional. Ing negaraku, rod aluminium seri 5000 minangka salah sawijining seri rod aluminium sing luwih diwasa.
6. 6000 seri tabung rod aluminium makili 6061 lan 6063 utamané ngemot Magnesium lan silikon. Mulane, kaluwihan saka seri 4000 lan seri 5000 dikonsentrasi. 6061 minangka produk tempa aluminium sing diolah kanthi adhem, cocog kanggo aplikasi kanthi syarat dhuwur kanggo tahan korosi lan oksidasi. . Kemampuan kerja sing apik, lapisan sing gampang, lan kemampuan proses sing apik.
7. 7000 seri aluminium rod tabung makili 7075 lan utamané ngemot seng. Uga kalebu seri aerospace. Iki minangka paduan aluminium-magnesium-seng-tembaga, paduan sing bisa diobati panas, lan paduan aluminium super-hard kanthi resistensi nyandhang sing apik. Pokoke ngandelake impor, teknologi produksi negaraku kudu ditingkatake.
8. 8000 seri aluminium rod tabung Luwih umum digunakake 8011 belongs kanggo seri liyane, lan paling saka aplikasi sing aluminium foil, kang ora umum digunakake ing produksi tabung rod aluminium.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Aluminium Rod Tube

Bahan

1050 1060 1100 2014 3003 5052 6061,6063 7075 lsp

Temper

O-H112 T3-T8

Pangobatan lumahing

Pabrik Rampung, Anodized, Eletrofaresis, Dilapisi bubuk, Paiting, Polandia, Sandblasting, disikat

dawa

0.3mm-6.2mm

wangun

Bunder, Square, Rectangle, Triangle, Hexagon, Octagon, Oval, utawa miturut gambar lan conto

Proses jero

cutting, drilling, punching, milling, deburring, clearing, tapping etc

Ketebalan tembok

> 0,3 mm

Ukuran bagean

kothak: ≤ 150*150mm

Persegi panjang: ≤ 250*50mm

Babak: ≤ âˆ...170mm

Paket

kertas plastik njero interleaving saben tabung, njaba tetep dening plywood utawa pallets, utawa minangka dibutuhake

wektu pangiriman

15-25 dina sawise simpenan

Sertifikasi

ISO9001, IATF(ISO/TS)16949, ISO14001

3. FAQ:
Q: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q: Carane ngirim?
A: Angkutan Laut, Angkutan Udara, Express;
P: Apa syarat pangiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF



Panas Tags: Tabung Rod Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.