Strip aluminium
  • Air ProStrip aluminium

Strip aluminium

Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem spesifikasi paduan lan lebar Aluminium Strip. Paduan umum kanthi kekandelan 0,2-3mm kalebu 1 seri (1100, 1060, 1070, lsp.), 3 seri (3003, 3004, 3A21, 3005, 3105, lsp), lan 5 Seri (5052, 5082), 5083 , 5086, etc.), 8 seri (8011, etc.). Jembar normal yaiku 12-1800mm, lan ukuran non-standar uga kasedhiya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Rolled aluminium foil karo kekandelan> 0.2mm lan jembaré saka 20mm kanggo 100mm umume disebut aluminium Strip. Jeneng umum kanggo Strip aluminium diprodhuksi ing jembaré Strip cilik biasane Strip pamisah. Plat aluminium dipotong dadi sing dibutuhake dening alat slitting. Bahan baku saka aluminium Strip punika aluminium murni utawa aluminium alloy panas-mbalek cast-mbalek kumparan aluminium lan panas-mbalek kumparan. Piring sing digulung lan gulungan aluminium kanthi kekandelan lan jembar sing beda-beda dibentuk dening pabrik rolling kadhemen, lan banjur ngudani saka widths beda irisan dening mesin slitting vertikal. Lan kekandelan kurang saka 0.2mm, kita nyebataken aluminium foil Strip utawa aluminium foil muter.



2.Detail Produk

Model paduan:

1xxx, 2xxx, 3xxx, 4xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx, 8xxx

Temperamen :

H12, H14, H16, H18, H22, H24, H26, H32, HO, F

Ketebalan:

0.02-3mm (biasane 0.12-0.7mm)

Jembar:

500-1600mm, standar 1200mm lan 1240mm.

OEM jembaré / kekandelan

dawa:

800-5000m

Standar:

GB, ISO, JIS, AA etc.

Proteksi lumahing:

PE, PVDF

ID kumparan:

508mm-610mm

Bobot kumparan:

3,5 ton - 5,0 ton utawa disesuaikan

Tipe:

sheet, gulungan lan bunder

warna:

abang, biru, ireng, coklat, ijo, utawa minangka kanggo werna RAL.

Teknologi:

Dingin digulung

Ketentuan rega:

FOB, FCA, CIF

Syarat-syarat pembayaran:

30% T / T kanggo simpenan, 70% sadurunge pangiriman

Wektu timbal:

10-25 dina

Port pangiriman:

Shanghai

Packaging:

Paket Safety Standar

Sertifikat:

ISO


3. Aplikasi saka strip aluminium
1.kulkas
2. Freezer komersial
3. Nggulung
4. Kapasitor
5. Strip anti maling
6. Pipa komposit aluminium-plastik
7. Lubang sepatu
8. Aluminium Strip digunakake digunakake ing industri konstruksi, bangunan industri, air-conditioning lan ventilasi, industri mobil lan peralatan bagean saka macem-macem produk.

4. Fitur
1.Excellent muter mbentuk lan kinerja welding
2.Kombinasi kekuatan dhuwur lan elongation dhuwur
3. Sifat materi sing konsisten banget
4. kinerja karat banget
5.Sipat termomekanik khusus
6. Good adhesion antarane bahan aluminium
7. Resistance creep sing luwih dhuwur ing suhu dhuwur
8. Formability pinunjul
9.Keluwesan banget lan kinerja mlengkung luwih apik

5. FAQ
P: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
A: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat
P: Negara endi sing sampeyan ekspor?
A: lraq, UAE, Turki, Malaysia, Thailand, Arab Saudi, Rusia, Kazakhstan, Inggris, Prancis, Australia, Janpan, Kanada, Chili, Mesir.
P: Kepiye carane bisa tuku produk sing dibutuhake?
A: Kita butuh nomer produk sing akurat, yen sampeyan ora bisa menehi nomer produk, sampeyan bisa ngirim gambar produk sampeyan, utawa menehi katrangan model truk, nameplate mesin, lsp. Kita bakal nemtokake produk sing sampeyan butuhake. .

Panas Tags: Strip aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.