Radiator Plastik Aluminium Otomatis

Radiator Plastik Aluminium Otomatis

Radiator plastik Aluminium Otomatis minangka komponen sing penting lan penting ing sistem pendinginan mesin sing adhem banyu mobil

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Radiator Plastik Aluminium Otomatis

Radiator plastik aluminium kasusun saka telung bagean: kamar mlebu banyu, kamar outlet banyu lan inti radiator. Coolant mili ing inti radiator, lan udhara liwat njaba radiator. Coolant panas dadi adhem kanthi mbuwang panas menyang udhara, lan hawa adhem dadi panas kanthi nyerep panas sing dibuyarake dening coolant.


Radiator Otomotif Kab


1. Pengenalan produk

Radiator plastik aluminium minangka komponen sing penting lan penting ing sistem pendinginan mesin sing adhem banyu mobil, lan radiator otomotif berkembang ing arah entheng, efisiensi lan ekonomi. Struktur radiator plastik aluminium terus adaptasi karo perkembangan anyar. Radiator plastik aluminium luwih akeh digunakake ing truk mobil lan kendaraan teknik.


2. Fitur Produk

-Handwork TIG WELDED CONSTRUCTION dening welders trampil.

- Sirip lan tabung Kapadhetan dhuwur kanggo ningkatake efisiensi pendinginan.

- Kontrol kualitas sing ketat. Saliyane tes tekanan, saben radiator otomotif kudu ngliwati tes Semprotan Garam.

- Tes getaran frekuensi dhuwur kanggo kinerja radiator otomotif kanggo tes lan kekuatan tahan karat.

-Radiator plastik aluminium kita dipoles nganti rampung pangilon utawa bisa dicet ireng.










3. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang Radiator plastik aluminium

Brand Customized

Bahan Aluminium Kab

Werna ireng, perak utawa disesuaikan

MOQ 50 pcs

Kemasan kotak kardus + busa lan kantong plastik


4. Packing

Paket kami adalah kotak kardus dan kotak kayu



FAQ

Q: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

Q: Carane ngirim?

A: Angkutan Laut, Angkutan Udara, Express;

P: Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF

5. Profil Perusahaan

Babagan awake dhewe:

Madeg ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Parts melu manufaktur, ngekspor lan nyuplai macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kayata tabung radiator, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan radiator, intercooler, pendingin lenga lan liya-liyane.


Wis luwih saka 10 taun Majestic wis dadi pionir industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake Penukar Panas Trade & Pelanggan OEM kanthi solusi sing berkualitas, regane kompetitif kanggo syarat pendinginan. Kita nggarap pendekatan sing ditemtokake lan positif, sing mbantu njamin kepuasan klien. Barang-barang kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri kayata mobil, industri, galangan kapal, nggawe gula, kemasan, navigasi, cetakan, lsp.

Panas Tags: Radiator Plastik Aluminium Otomatis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.