tank plastik bagean radiator mobil
  • Air Protank plastik bagean radiator mobil

tank plastik bagean radiator mobil

Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd dadi pionir ing industri kanthi nyedhiyakake rakitan radiator Majestice® sing paling dhuwur kayata intercooler, radiator, kondensor uga aksesoris radiator kayata tank plastik bagean radiator otomatis, motherboard lan liya-liyane. Amarga keahliane, kita mesthi dadi pimpinan ing industri, mula peran kita tambah kuwat kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka klien sing misuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tank Plastik Radiator Tugas Berat

Nanjing Majestic Auto Parts Company bisa gawé macem-macem Majestice & reg; tangki banyu plastik radiator kanggo mobil Jepang, mobil Amerika, mobil Eropa lan liya-liyane. Lan bisa ngembangake cetakan injeksi kanggo tank anyar miturut sampel pelanggan. Kabeh tank radiator kita nggunakake bahan plastik PA66. Kita bisa njamin kualitas dhuwur Majestice & reg; tank plastik bagean radiator mobil. Produk kita ditampa kanthi apik ing omah lan ing luar negeri. Yen sampeyan kasengsem ing iki, please aran gratis kanggo hubungi kula.

Spesifikasi Produk

Jeneng produk tank plastik bagean radiator mobil
Bahan Plastik
Aplikasi
Truk tugas berat, mobil
warna ireng
asale
ireng
Kapasitas Produksi
3000 bêsik / Wulan

Proses manufaktur cetakan tangki plastik bagean radiator otomatis:

Enquiry: Entuk conto utawa gambar saka pelanggan, analisa lan kutipan miturut syarat pelanggan, lan nyedhiyakake sawetara layanan profesional kanggo mbantu para pelanggan nambah produk.
Negosiasi: rembugan baja cetakan, wektu pangiriman, istilah pembayaran, lsp.
Pesenan: Pelanggan ngonfirmasi rincian materi plastik, spesifikasi mesin cetakan injeksi, lsp, lan kita miwiti desain.
Desain cetakan: Ing basis saka nentokake desain produk, desain jamur wis digawa metu miturut specifications mesin customer lan syarat liyane.
Perkakas jamur: Sawise desain cetakan dikonfirmasi, miwiti alat cetakan. (Pemotongan baja, mesin CNC, polishing, testing)
Mould Processing: Nganyari foto utawa video proses ngecor kanggo pelanggan saben 10 dina.
Sampel tes: T1: Priksa manawa cetakan bisa digunakake kanthi bener lan ukuran, bobot lan kekandelan tembok cocog karo syarat pelanggan. Yen kabeh iku ok, please send sampel kanggo customer kanggo disetujoni.
Pangiriman: Sawise sampel disetujoni, bakal dikirim ing 7 dina sawise nampa instruksi pengiriman pelanggan
Miturut Segara: Miturut Laut / Udara Pelabuhan paling cedhak: Ningbo utawa Shanghai


FAQ


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Biasane njupuk 40-60 dina kanggo sampel pisanan. Utawa jamur gedhe yaiku 60-90 dina
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bakal ngirim conto menyang pelanggan lan ngisi barang kasebut kaping pindho.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: 50% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.




Panas Tags: Tangki plastik bagean radiator otomatis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.