Radiator truk tugas berat
  • Air ProRadiator truk tugas berat

Radiator truk tugas berat

NANJING MAJESTIC AUTO PARTS CO.,LTD. fokus ing ngrampungake masalah sistem cooling exchange panas, nyediakake bahan aluminium exchanger panas kanggo industri otomotif, industri air conditioning, spesialisasine ing produksi macem-macem jinis tabung aluminium exchanger panas tliti lan bagean otomotif liyane sing gegandhengan kanggo radiator mobil, heavy duty truk radiator, sistem AC. Produk kalebu macem-macem koil aluminium komposit, piring aluminium, aluminium foil, tabung aluminium dilas frekuensi dhuwur, tabung extruded.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Radiator minangka bagéan sing penting banget ing mobil sampeyan. Radiator truk tugas abot nduweni desain sing padha karo radiator OEM. Ana pigura plastik, biasane watara tabung aluminium. Cara kerja radiator yaiku coolant ngirim panas menyang pipa. Panas banjur ditransfer menyang heat sink. Coolant banjur bali menyang mesin kanggo njaluk panas liyane. Radiator hood penting banget kanggo mesin sampeyan. Radiator sing ala bisa overheat mesin. Nalika milih radiator saka aftermarket, sampeyan milih kualitas.


2. Layanan agung
1. Manufaktur OEM Welcome: radiator mobil, radiator truk tugas berat, intercooler, pemanas, kondensor, kemasan
2. Dhukungan pesenan sampel.
3. Kita bakal nanggapi pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
4. Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina nganti sampeyan nampa produk. Nalika sampeyan nampa barang, nyoba lan menehi kula saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita lan kita bakal menehi solusi.
5. Pabrik kita kalebu area 150.000 meter persegi lan duwe luwih saka 260 karyawan. Kapasitas produksi taunan yaiku 500.000 RAD lan CAC, lan 600.000 tangki banyu.
6. Kanthi gudang gedhe lan persediaan gedhe, kita bisa nyedhiyakake MOQ sing kurang lan pangiriman cepet.
7. macem-macem jinis kemasan bisa nyukupi syarat pelanggan kanggo proteksi produk lan kontrol biaya.
8. Kabeh produk 100% bocor lan tekanan diuji. Bisa njamin penampilan lan kinerja sing apik.


3. Katalog 
Kita bisa ngasilake radiator lan intercooler truk tugas abot kanggo kabeh produsen truk utama, kayata: DAF, MAN, Mercedes Benz, Iveco, Volvo, Scania, Renault, Isuzu, Mitsubishi-Fuso, NIssan-UD, Toyota-Hino, Freightliner, International , Kenworth, Mack, Peterbilt, Ekskavator liyane, forklift lan mesin, radiator generator


4. Keuntungan kita:
1.Kualitas kompetitif, rega preferensial, produksi langsung dening pabrikan;
2. Pilihan fleksibel produk asli utawa sawise-pasar, OEM utawa ODM;
3. Sample, R & Q, produksi, pangiriman lan layanan sawise-sales saran ing 6 jam;
4. Nganyari produk sing terus-terusan;
5. Hubungan apik karo distributor utama ing Iran, Afrika, Rusia lan Eropa, lan umpan balik sing apik.

5. FAQ
Q: Apa kauntungan ing kualitas?
A: Kabeh pangolahan diprodhuksi ing pabrik kita dhewe, kita bisa ngontrol kualitas;
Q: Carane packing kanggo produk?
A: Kita duwe rong paket, karton lan kasus kayu.
Q: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing dikarepake.

Panas Tags: Radiator truk tugas berat, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.