Rakitan radiator
  • Air ProRakitan radiator

Rakitan radiator

Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd. fokus kanggo ngrampungake masalah pertukaran panas lan sistem pendinginan, nyedhiyakake bahan aluminium penukar panas kanggo industri otomotif lan industri AC, khusus ing produksi macem-macem tabung aluminium pendinginan presisi, perakitan radiator, lan AC. komponen sistem. Perusahaan nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus-terusan, nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo para pelanggan kanthi rega sing kompetitif, lan mbantu para pelanggan nambah daya saing. Kepuasan pelanggan minangka tujuan utama kabeh karya kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Déwan radiator kalebu sistem pendinginan mobil. Radiator ing sistem pendinginan banyu mesin dumadi saka telung bagean: kamar inlet banyu, kamar outlet banyu, sirip utama lan inti radiator. Coolant mili ing inti radiator, lan udhara liwat njaba radiator. Coolant panas dadi adhem kanthi mbuwang panas menyang udhara, lan hawa adhem dadi panas kanthi nyerep panas sing dibuyarake dening coolant.


2. Bahan Produk
Ana rong jinis utama perakitan radiator: aluminium lan tembaga. Sing pertama digunakake ing mobil penumpang umum lan sing terakhir digunakake ing kendaraan komersial gedhe.
Bahan radiator otomotif lan teknologi manufaktur wis berkembang kanthi cepet. Kanthi kaluwihan sing jelas ing bahan sing entheng, radiator aluminium mboko sithik ngganti radiator tembaga ing lapangan mobil lan kendaraan entheng. Ing wektu sing padha, teknologi lan teknologi manufaktur radiator tembaga wis nggawe kemajuan gedhe. Radiator brazing tembaga digunakake ing mobil penumpang, Kauntungan sing jelas ing radiator mesin kayata mesin konstruksi lan truk abot. Radiator kanggo mobil manca biasane radiator aluminium, sing dianggep utamane saka sudut pandang perlindungan lingkungan (utamane ing negara Eropa lan Amerika). Ing mobil Eropa anyar, radiator aluminium rata-rata 64%. Saka perspektif prospek pangembangan produksi radiator mobil negaraku, jumlah radiator aluminium sing diprodhuksi dening brazing saya mundhak. Radiator tembaga brazing uga digunakake ing bus, truk lan peralatan teknik liyane.

3. Struktur
Déwan radiator minangka komponèn indispensable lan penting ing sistem cooling engine banyu-digawe adhem mobil, lan wis berkembang ing arah lightness, efficiency lan ekonomi. Struktur perakitan radiator saya adaptasi karo perkembangan anyar.
Inti radiator tabung-fin kasusun saka akeh tabung cooling lancip lan sirip, lan umume tabung cooling nggunakake oblate salib-bagean kanggo ngurangi resistance online lan nambah area transfer panas.
Inti radiator kudu nduweni area aliran sing cukup kanggo ngademake, lan ing wektu sing padha, kudu nduweni area aliran udara sing cukup kanggo ngidini hawa sing cukup kanggo ngliwati panas sing ditransfer saka coolant menyang radiator. Ing wektu sing padha, kudu duwe area boros panas sing cukup kanggo ngrampungake ijol-ijolan panas antarane coolant, udhara lan sink panas.
Radiator tabung-sabuk dibentuk kanthi ngelas sabuk radiating corrugated lan tabung pendingin kanthi gantian.
Dibandhingake karo tabung lan radiator jinis sirip, tabung lan radiator band bisa nambah area boros panas udakara 12% ing kahanan sing padha. Kajaba iku, ana bolongan kaya louver ing sabuk boros panas sing ngganggu aliran udara kanggo numpes hawa sing mili ing permukaan sabuk pembuangan panas. Lapisan adhesion ing sisih ndhuwur nambah kapasitas boros panas.

4. FAQ
Q: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q: Carane ngirim?
A: Angkutan Laut, Angkutan Udara, Express;
P: Apa syarat pangiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF
Panas Tags: Déwan Radiator, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.