Radiator pangisi gulu
  • Air ProRadiator pangisi gulu

Radiator pangisi gulu

Nanjing Majestic ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem aksesoris radiator, kayata leher pengisi radiator, bahan sing ana yaiku kuningan tembaga, stamping aluminium lan pangolahan aluminium. Yen ana pitakonan utawa kabutuhan, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap, kita bakal ngirim katalog lan pics kanggo mriksa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Gulu pangisi radiator kita digawe saka billet aluminium 6061-T6 utawa kuningan tembaga. Gulu pangisi radiator iki bisa digunakake ing ngendi wae port pangisi kanggo aplikasi khusus tugas abot dibutuhake. Iku kalebu screw-in 1/16â € konektor selang NPT kanggo tank expansion. Iku becik kanggo macem-macem formulir saka racing lan pagelaran dalan.Minangka supplier parts banget, saka desain kanggo Manufaktur, Manufaktur kanggo instalasi, fasilitas ing-house kita bisa nyedhiyani kabeh unsur kanggo nyukupi kabutuhan, lan nyedhiyani layanan manajemen project lengkap sing cocog iku. Ora ketompo apa materi utawa gagasan sing sampeyan duwe, kita bakal ngethok lan mbentuk miturut kabutuhan lan kawruh babagan kemampuan. Kita uga bakal menehi saran supaya sampeyan milih materi sing paling apik kanggo tugas sampeyan.




2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Radiator pangisi gulu

Bahan

alumunium

Aplikasi

universal

warna

Customized

MOQ

500 pcs


3. Layanan Kita
Yen sampeyan duwe rencana tuku utawa pitakon babagan gulu pangisi radiator:
1. Welcome OEM Manufaktur: radiator, intercooler, pemanas, condenser, packaging
2. Dhukungan pesenan sampel.
3. Kita bakal nanggapi pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
4. Sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina nganti sampeyan nampa produk. Nalika sampeyan nampa barang, nyoba lan menehi kula saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita lan kita bakal menehi solusi.


4. FAQ
P: Kepiye carane bisa tuku produk sing dibutuhake?
A: Kita butuh nomer produk sing akurat, yen sampeyan ora bisa menehi nomer produk, sampeyan bisa ngirim gambar produk sampeyan, utawa menehi katrangan model truk, nameplate mesin, lsp. Kita bakal nemtokake produk sing sampeyan butuhake. .
P: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
A: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat
P: Negara endi sing sampeyan ekspor?
A: lraq, UAE, Turki, Malaysia, Thailand, Arab Saudi, Rusia, Kazakhstan, Inggris, Prancis, Australia, Janpan, Kanada, Chili, Mesir.

Panas Tags: Gulu pangisi radiator, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.