radiator CPU Cooling banyu
  • Air Proradiator CPU Cooling banyu

radiator CPU Cooling banyu

Nalika CPU digunakake, akeh panas bakal diasilake. Yen panas ora dissipated ing wektu, iku bakal mimpin kanggo kacilakan ing tingkat cahya, lan bisa ngobong CPU ing kasus abot. Radiator CPU cooling banyu digunakake kanggo ngilangi panas kanggo CPU. Radiator nduweni peran penting ing operasi stabil CPU. Penting banget kanggo milih radiator sing apik nalika ngrakit komputer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

radiator CPU Cooling banyu

Radiator CPU bisa dipérang dadi telung jinis: cooling online, pipa panas lan radiator cpu cooling banyu miturut metode cooling.
Radiator sing digawe adhem hawa Iki minangka jinis radiator sing paling umum lan kasusun saka kipas pendingin lan sirip pendingin. Prinsip kasebut yaiku nransfer panas sing diasilake CPU menyang sink panas, lan banjur njupuk panas liwat penggemar.
Radiator pipa panas minangka unsur transfer panas kanthi konduktivitas termal sing dhuwur banget, sing mindhah panas liwat penguapan lan kondensasi cairan ing tabung vakum sing ditutup kanthi lengkap.
Radiator pendingin banyu nggunakake cairan kanggo meksa sirkulasi radiator kanggo ngilangi panas radiator ing sangisore drive pompa. Dibandhingake karo cooling online, wis kaluwihan saka quietness, cooling stabil, lan kurang katergantungan ing lingkungan.

Parameter produk

Bantalan Kipas

Ball Bearing

Multi-Sudut

Kanthi Multi-Angle

Diameter tabung

8 lan 10 mm

Ketebalan Fin

0,105-0,2 mm

penggemar

Kipas Axial Kab

Paket Transportasi

Kothak Kayu

Kode HS

8419500090

Fitur

Manajemen Kabel

Ketebalan Tube

0,25-1,0 mm

Cairan ing Tube

Banyu, Udara, Regrigerant, Lenga, lsp

Bahan

alumunium

Spesifikasi

Customized

asale

China (Daratan)

Kapasitas Produksi

100000PC / Wulan

Fitur Produk lan Aplikasi

Saliyane digunakake ing komputer, radiator CPU pendingin banyu uga bisa digunakake ing printer 3D (kontrol sirkuit), printer laser, peralatan medis, peralatan tata rambut, alat mesin CNC, lemari listrik (pendingin banyu), peralatan otomatisasi (kayata CNC. mesin), mesin welding, coolers anggur, icemachines sistem cilik lan AC cilik


Kualifikasi produk

Pabrik kita wis disertifikasi dening ISO / TS16949, mula kita yakin banget karo produk kita, lan kita ngemas radiator CPU pendinginan banyu kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi apik. dadi karusakan sethitik kanggo products.Sembarang masalah kualitas, kita bakal menehi hasil karo langsung.


FAQ

Q: OEM / ODM kasedhiya?
A: Ya, kita bisa!
Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sampel?
A: Ya, We are diajeni kanggo kurban conto kanggo mriksa kualitas.
Q: Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing saham, lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.


Panas Tags: Radiator CPU Pendingin Banyu, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.